![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czego wedŁug Was brakuje w Dabrowie GÓrniczej??? I co naleŻaŁoby wybudowaĆ wpisujcie swoje propozycje. WedŁug mnie w Naszym Miescie brakuje np.
-Radia (co jest dziwne jak na 130 tys. miasto), - nie ma porzĄdnej duzej dyskoteki , gdzie moŻna ruszyĆ na weekendowa noc :4: , jest tylko Graffiti, ale to za maŁe i muzyka rockowa( wpadam tam czasami i lubie sie tam bawiĆ), ale chodzi mi o coŚ w stylu dawnego MegaGinu, lub sosnowieckiej Galerii , czy chorzowskiej Piramidy. Gdyz obecnie wiele osÓb jezdzi i wydaje kase na dyskotekach poza DG. -Brakuje tez jakiegoŚ klubu stedenckiego. -A przede wszystkim brakuje DWORCA!!! -Jakby byŁo wiecej kaski to moŻna by zbudowaĆ stadion tak za 30 mln na 15 tys( a zlikwidowaĆ obecny na Konopnickej i ten ZagŁebianki koŁo Ksawery gdyŻ jest zupeŁnie bezuŻyteczny. To moje pomysŁy , a jakie sĄ wasze? :afro: Ten post edytował kwintosz wto, 05 lut 2008 - 19:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
sam nie chodzę na dyskoteki ale zgadzam się że to jest dobra opcja bo tego brakuje, tylko to jest naprawdę trudny biznes, bo może być wszystko pięknie, a pewnego słonecznego dnia lub ciemnego chłodnego wieczoru zgłoszą się panowie z BMW (Bardzo Małymi Wymaganiami) i trzeba będzie z nimi wejść w biznes. No chyba, że się już ma Mercedesa (tego nie rozwinę bo to trudne
![]() CYTAT lokal koło dworca pkp taki długi budynek te magazyny? czy co bo nie kojarze, chyba że te duże hale, to by było coś, ale jaką trzeba by mieć kasę, uuuu.... CYTAT koło biblioteki na kościuszki tam gdzie jest country no to chyba jest pomysł, tam jest sporo miejsca, a lokalizacja OK, tylko dużo kasy na remont, zresztą jak pewnie wszędzie CYTAT tam gdzie byla piwnica kiedyś to już chyba zajęte, ale na 100 nie wiem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:17 |