![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
III DĄbrowska Ściema Kabaretowa - DebeŚciaK 2004
Plan imprezy: 13.02 piĄtek 17.00 WieczÓr JurorÓw - wystĄpiĄ: - Kabaret "CIACH" - Zielona GÓra - Robert GÓrski z Kabaretu Moralnego Niepokoju - Kabaret "HRABI" - "Spadkobiercy" 14.02 sobota 16.00 Konkurs KabaretÓw - wystĄpiĄ: - "Łowcy Kropka B" - "OKAZJONALNY" - "SZUM" - "Jachim Presents" - "SŁUCHAJCIE" - "To Za DuŻe SŁowo" - "NEONÓWKA" 15.02 niedziela 15.00 - Projekcja Filmu WŁadysŁawa Sikory "BaŚĹ o ludziach stĄd" 17.00 - Koncert LaureatÓw - gwiazda wieczoru: Kabaret "ANI MRU MRU" ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fakt że bilety są dość drogie, ale wydaje mi się że przesadzasz, normalnie wjazd na samo Ani Mru Mru kosztuje 50 zł, a tu masz tego troszkę więcej. Zawsze też można kupić tańsze bilety na balkon, bo przy kabaretach to akurat nie ma aż takiego znaczenia gdzie sie siedzi, bo śmiać się można wszędzie. W piątek program uboższy i bilety też tańsze. Więc wybór jest. I wiesz można było zrobić taniej tylko, że nie z taką czołówką kabaretów, a chyba fajnie że się impreza rozwija w takim kierunku. Zresztą kabarety w Polsce są cały czas na topie, więc sobie liczą za występy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Fakt że bilety są dość drogie, ale wydaje mi się że przesadzasz, normalnie wjazd na samo Ani Mru Mru kosztuje 50 zł, a tu masz tego troszkę więcej. Zawsze też można kupić tańsze bilety na balkon, bo przy kabaretach to akurat nie ma aż takiego znaczenia gdzie sie siedzi, bo śmiać się można wszędzie. W piątek program uboższy i bilety też tańsze. Więc wybór jest. I wiesz można było zrobić taniej tylko, że nie z taką czołówką kabaretów, a chyba fajnie że się impreza rozwija w takim kierunku. Zresztą kabarety w Polsce są cały czas na topie, więc sobie liczą za występy. No ja wiem wiem, rozumiem. Wszystko ma swoją cenę. Aczkolwiek i tak uważam że 70 zł to jest dużo, trochę za dużo.. Myślałem że będzie to cena najdroższych biletów w okolicach 55 zł.. no nic trudno, jakoś trzeba to przeboleć. Poza tym, szkoda że odeszli od formuły grania spadkobierców w dniu konkursu głównego.. ![]() Ten post edytował kwintosz wto, 05 lut 2008 - 13:36 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:55 |