IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> kiedy w końcu będzie można się dobrze pobawić w D.G???
camillo
post pon, 14 sty 2008 - 20:49
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 812
GG: 7863501 status gadu-gadu

Czekamy na jakiś dobry duży klub w naszej Dąbrowie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
marcin.p
post sob, 02 lut 2008 - 16:03
Post #2

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 446
GG: 11390668 status gadu-gadu

Oj Paoletta czyżbyś usiłowała usprawiedliwiać "tych co hałasują"? Mnie nigdy nie ciągnęło na dyskoteki a pod blokiem nie hałasowałem! I nie potrafię zrozumieć co jedno z drugim ma wspólnego. Przecież za wejście do dyskoteki trzeba by pewnie zapłacić, a większość "hałaśliwych" nawet "na piwo nie ma".

--------------------
Pozdrawiam!
Marcin

+Quote Post
Paoletta
post nie, 03 lut 2008 - 16:59
Post #3

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,083

CYTAT(siara @ sob, 02 lut 2008 - 16:03) *
Oj Paoletta czyżbyś usiłowała usprawiedliwiać "tych co hałasują"? Mnie nigdy nie ciągnęło na dyskoteki a pod blokiem nie hałasowałem! I nie potrafię zrozumieć co jedno z drugim ma wspólnego. Przecież za wejście do dyskoteki trzeba by pewnie zapłacić, a większość "hałaśliwych" nawet "na piwo nie ma".

Nie, nie, ja nikogo nie uspawiedliwiam, bo wiem, że niektórym nawet pałac by w tym nie pomógł. Ale chodzi mi konkretnie o to, aby młodzież miała się gdzie podziac. A fakt, że jesli chcesz się pobawić, to najbliżej znajdziesz coś w Sosnowcu, wcale nie zachęca wink.gif A i pod tym względem, by się pewnie nic nie zmieniło, że jesli ktoś ma hałasowac, to będzie to robić, dajmy na to, wracając z dyskoteki. Wiem, że to nie zmieni wszystkiego, ale na pewno byłoby dużym udogodnieniem. Ja osobiście chętnie odwiedzałabym takie miejsce, no chyba, że zrobiła by się z niego kolejna "melinka" dry.gif , gdzie od wejścia emanuje chamstwo i bójki.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:51
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza