![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Co myślicie o gazetach opisująch codzienność dg. Ja uważam że niestety najlepsza jest Trybuna Śl i Dziennik Zach. Inforacja nie zawsze sprawdzona i czasami upiększona ale w miare obiektywna. Zawsze wolałem GW ale to co tam sie ostatnio dzieje to paranoja. Jak w przeglądzie dąbrowskim. Niewygodne tematy dla tala są pomijane i tylko czytamy jaki to wspaniały prezydent opłaty parkingowe znosi, bezdomnych karmi a np o polibudzie cisza ( przez 3 miesiące trwania afery jeden artykuł i to jeszcze popierający tala), a za to lipczyk zły bo o jego zapadających aquaparkach za które w 100% zapłaci miasto to sie o wiele wiecej pisze
Ten post edytował kwintosz pią, 29 wrz 2006 - 00:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ludzie są ciekawi właśnie nowych stacji i chętnie zobaczą co to jest... Jestem ciekaw czy u mnie w TV TOM też to puszczą... Jeśli by puścili to miałbym wtedy podstawy do opisania stacji i zobaczenia co w niej będzie się znajdować... I oby tematy dotyczące Zagłębia też się pojawiały...
Interesuje mnie też ramówka nowej stacji... Musze gdzieś na necie poszukać o ile jest ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:20 |