![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To nie pasuje do humoru, ale raczej do działu "głupota ludzka nie zna granic".
http://youtube.com/watch?v=Oybl4C1Oq1c - Gdzie był Mur Berliński? - Naprawdę nie wiem, Izrael? - Państwo na U? - Utah( ![]() - A USA? ![]() ![]() Ten post edytował ario wto, 22 sty 2008 - 09:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Miałaby, miała ![]() ![]() Nie zgodzę się z tym fragmentem po części. Jeśli chodzi o szkolnictwo "niskie" to poziom nie jest za wysoki, masz rację. Za to szkolnictwo wyższe stoi na bardzo wysokim poziomie. US and A ma jedne z najlepszych Uniwersytetów na świecie, już nie mówię o takim Harvardzie, ale choćby o Uniwersytecie Kalifornijskim. Dwa linki: Ranking uczelni Artykuł o uczelniach Ktoś tam mówił że Ameryka nie miała by prawa istnieć. Ameryka dzięki takim ludziom właśnie istnieje. To oni są najbardziej podatni na manipulacje (w tym reklamami) dzięki czemu wielkie koncerny mogą się rozwijać. A rozwijają się głównie dzięki imigrantom skuszonymi wielkimi zarobkami w koncernach amerykańskich. Gdzieś miałem dane dotyczące zatrudnienia w Dolinie Krzemowej z podziałem na narodowści...Powiem Wam że amerykanów nie ma co tam szukać... ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:52 |