![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
wiem że to jescze niecały mieśiąc ale temat założe
![]() ps. jest planowany wyjazd do bydgosczy? -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!!!
Ja będę i jadę, nie wiem czy warunki się zmieniły, ale zadzwoniłem do zajomego kierowcy; i tak: wszystko na fakturę, BUS do 19 osób 1.5PLN za kilometr, BUS do 26 osób 1.7PLN za kilometr, AUTOBUS powyżej 26 osób powyżej 2PLNów, On musi wiedzieć wcześniej, aby ustawić odpowiednio auta. Proszę o wcześniejsze zwołanie zebrania KK, [odnośnie wjazdu do Bydgoszczy] jeżeli jesteście zainteresowani tą propozycją ! Kwoty wychodzą duże, ale szefostwo prosiło o rozeznanie. Pozdrawiam. Szczepan. Ten post edytował Szczepan czw, 17 sty 2008 - 16:46 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:05 |