IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> kiedy w końcu będzie można się dobrze pobawić w D.G???
camillo
post pon, 14 sty 2008 - 20:49
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 812
GG: 7863501 status gadu-gadu

Czekamy na jakiś dobry duży klub w naszej Dąbrowie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
picaro
post wto, 15 sty 2008 - 10:45
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 75

no te kluby/disco które wymieniłeś są zdaje się na wioskach, bo wszytski są "koło". A DG mimo nie których przejawów i objawów nie jest wioską tylko częścią dużej aglomeracji, w której jakoś każdy woli jechać do Sosnowca czy Katowic, gdzie jest lepsza oferta. Jedyną szansą na rozwój takich klubów była Politechnika czyli rozwój infrastruktury/usług dostosowanej pod studentów. Drugą szansą są Targi Expo, budowa holteli i imprezy na Hali Sportowej, choć wg. mnie nie jest już to czynnik tak determinujący. Ponad to brak komunkiacji nocnej czyli połączenia z aglomeracją całego Śląska i Zagłębia też nie zachęca do otwierania nocnych klubów gdyż przepływ potencjalnych klientów odbywa się tylko w jedną stronę. Tak to mniej więcej wygląda wg. mnie. Jednak nie oznacza to wcale, że nie jest to luka, którą należałoby , jak również opłacałoby się wypełnić i mam nadzieję, że w końcu się to stanie, być może też ktoś zbuduje coś "koło" DG w kieunku terenów zielnonych, choć to to mnie akurat nie inetersuje, bo wolał bym rozwój knajp w Centrum smile.gif I sam się nawet kiedyś zastanawiał jak tu wychaczyć jakiś lokal laugh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:28
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza