![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem założyć ten temat. Mam na bieżąco pewne informacje na ten temat, wiec w razie jakichkolwiek pytań mogę odpowiedzieć na nie :)) Gram w kręgle już dość długo. Sport ten staje się coraz bardziej popularny. W naszym rejonie można pograć obecnie w Nemo jak i Orionie. Jeżeli chciałby ktoś uzyskać więcej informacji np o danej kręgielni , terminach turniejów, lidze bądź po prostu o kręglach piszcie !!!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
hmmm to może ja pomogę....
1. cennika dokładnie nie pamiętam ale jeśli się nie mylę to są takie godziny w weekend w których 1h-40 zł ale 2-ga godzina gratis... więc można czasami załapać się na tańsze wejście :) 2. chętnych jest sporo zwłaszcza w weekendy :) w tygodniu bywa różnie 3. w weekend należy rezerwować tory, np. jeśli wybierasz się na godziny wieczorne 18-19-20 itd. należy zadzwonić na wszelki wypadek rano! i raczej nie ma mowy o spontanicznych odwiedzinach bo wtedy tory są już zarezerwowane na kilka godzin 4. najlepiej grać w 4-6 osób na dwie godziny gry albo 2-4 na jedną godzinę ps: jeśli tor jest zarezerwowany to można się spóźnić max. 10-15 minut bo potem jest on wynajmowany komuś innemu więc w razie spóźnienia najlepiej dzwonić numer do kręgielni pod którym można załatwić wszystko: (32) 639-05-96 na tej stronie są podane godziny otwarcia -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:56 |