Dzięki za pomoc Maryhna.
Co do cenników to miałem oba zarówno do Nemo jak i Oriona ale jakoś zapodziały mi się. Osobiście korzystam z jednej ceny dla uczestników ligi w Orionie bądź też zniżek dla uczących się, więc nie znam go na pamięć :)) W Nemo grywam rzadziej ale teraz startuje liga więc będę tam częściej. W sobotę turniej w Orionie a poniedziałek liga w Nemo więć wezmę ulotki z cenami i wrzucę je tutaj.
Jeśli chodzi o rezerwację to faktycznie trzeba rezerwować na weekendy na godziny wieczorne. Jeżeli np w sobotę będziemy chcieli iść a nie mamy rezerwacji to mała szansa żeby było coś wolne po 18 :)) Wiąże się to też z porą zimową, nie ma co robić w domu więc ludzie tam spędzają czas przez co jest więcej rezerwacji.
A propo turnieju :))) to jeżeli ktoś czuje sie na siłach to w sobotę będzie właśnie w Orionie. O 9 30 jest rozgrzewka o 10 startuje. Rozgrywa się 8 gier z czego liczy się suma wszystkich pinów. Koszt to 30 zł dla młodzieży uczącej się i 50 zł normalnie. Do wygrania atrakcyjne nagrody za 3 pierwsze miejsca. Przy 20 osobach gra się średnio do 14-15 godziny, więc trzeba trochę czasu zarezerwować.
Zapomniałem jeszcze o jednym

kobiety mają 10 pkt handicapu do każdej gry sorka :))
Maryhna widzę, że dużo wiesz, więc może też dobrze grasz :)). Może to turniej dla Ciebie?? :) heh