![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nowy rzecznik prasowy Urzedu Miasta DĄbrowy GÓrniczej , nie ma juz Jolanty
Kocjan , nareszcie Koniec hanbienia i niszczenia dobrego wizerunku Naszego Miasta przez tĘpaniĄ. Koniec nierzetelnych informacji, kŁamstw ,pÓŁprawd , intryg, insynuacji i niedomÓwieĹ�. Zobaczymy jaki styl bedzie reprezentowaĆ nowy rzecznik RZECZNIKIEM PRASOWYM URZĘDU MIEJSKIEGO OD STYCZNIA 2004 R. JEST: LUCYNA STĘPNIEWSKA , sĄdze Że ja jak i kilka innych osÓb siedzĄcych czesto na necie rÓwnieŻ wpŁyneliŚmy na ta zmiane, moze pani Kocjan miaŁa dosyĆ naszych zapytaĹ� o przyszŁoŚĆ Miasta. :))) Ten post edytował kwintosz pon, 27 lis 2006 - 11:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A wiĘc doszŁo do kolejnej zmiany na stanowisku Rzecznika Prasowego UrzĘdu Miasta w DĄbrowie GÓrniczej. Nowym rzecznikiem od 5 lipca jest pan Andzrej BĘben ( nie mam pojĘcia kto to ). Ale daŁo sie to odczuĆ na stronie UM pojawiŁy sie nowe odpowiedzi:
http://www.dabrowa-gornicza.pl/?i=2414 Pan Rzecznik juz zdĄzyŁ nawywijaĆ przy okazji atrykuŁÓw o nurkowisku w Pogorii 4 o ktÓrym artykuŁ byŁ w Trybunie Ślaskiej. O jego poprzedniczce Lucynie StĘpniewskiej nie mam Żadnego zdania, nie wzbudzaŁa ona kontrowersji, nigdy nie widziaŁem jej w TV(tak jak pani Kocjan) , PrzeglĄd DĄbrowski ulegŁ normalizacji, nie caŁkowitej , ale jednak. Podobno teraz oprÓcz rzecznika wymieniono caŁe biuro prasowe UM. Tak wiec moŻe polityka informacyjna w DG i promocja Naszego Miasta siĘzmieniĄ na lepsze. P.S. Pani Kocjan podobno nadal pracuje w UM w wydziale kultury i promocji miasta.Ale nie jestem pewien , gdzieŚ tak sŁyszaŁem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:17 |