![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Planowany jest wyjazd kibiców do Bielska na mecz piątej kolejki LSK.
Spotkanie organizacyjne odbędzie się 18.12.2007 (wtorek) o godz. 19 w kawiarni hali Centrum. Zbiórka przed halą . Mamy do dyspozycji autokar, który pomieści 52 osoby. Orientacyjny koszt przejazdu, to 12 zł. Wszystkich zainteresowanych wspomaganiem naszych siatkarek zapraszamy. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przejrzałem bielskie forum z grubsza i mam takie spostrzeżenie. Z tego co wyczytałem to u nich z kibicowaniem na siatkówce nie jest najlepiej, nie mają fan klubu, zorganizowanego dopingu. Więc pewnie ich zakrzyczymy. Tylko jedno mnie dziwi...u nas na Pucharze Polski przecież to właśnie Bielsko dopingowało (m.in. Naszą drużynę) więc jak to jest? Czyżby tak jak u Nas? Że ludzie na wyjazdach czują się swobodniej, bo sąsiad nie widzi? Nie byłem na turnieju PP u nas, więc nie wiem jak to wyglądało z tym dopingowaniem przez bielszaczan, a moja opinia na początku wypowiedzi pochodzi z zasłyszanych wiadomości.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |