![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatnio nic sie nie dzieje , no moze tylko poza Dniami DĄbrowy GÓrniczej. Dawniej czesto dobywaŁy sie takie imprezy jak:Zakonczenie Lata w Parku Hallera,
Noc SwietojaĹska , Picnic Country, Sylwester pod PKZ, zawsze wystĘpowaŁy znane i poularne gwiazdy polskiej estrady, a ostatnio NIC. Uwazam tez ze duzo lepszym miejscem na Dni DĄbrowy GÓrniczej byŁ Park Hallera niz Park Zielona, a Picniki Country najlepsze byŁy na Pogorii. A wy co o tym myslicie?? Piszcie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I wybraŁem siĘna te dmuchane. Poziom Średni. SŁowacy raczej sŁabo, WĘgrzy prawie dobrze, nasi pod publiczkĘ, ale w normie. Nasze majoretki biŁy na gŁowĘ(a raczej na nogi - mniam!) majoretki sŁowackie i wĘgierskie. Ale wŁaŚciwie, to nie o tym miaŁem. PojawiŁ siĘprzy koĹcu wystĘpÓw niejaki T. Baaardzo siĘmu podobaŁo, caŁoŚĆ siĘmu podobaŁa. A widziaŁ moŻe pÓŁ godziny... UroczyŚcie ogŁosiŁ koniec imprezy, odebraŁ prezenty (???) i se poszedŁ.
PojechaŁem tam z czystej ciekawoŚci - ile bĘdzie ludzi. ByŁo moŻe 300 (sŁownie: trzysta) osÓb + przechodnie. ProwadzĄcy nawoŁywaŁ ludzi z parku, z przystanku, a nawej jednĄ paniĄ wypŁacajĄcĄ pieniĄdze z bankomatu na 3-go Maja. BaŁem siĘ, Że za chwilĘbĘdzie Łapanka. A wystarczyŁo 50 plakatÓw: wiĘkszy obrÓt w ogrÓdkach piwnych - wiĘcej podatkÓw dla miasta, wiĘcej chĘtnych na przejazd "ciuchciĄ", mniejszy blamaŻ przed goŚĆmi itd. CiekawostkĄ byŁ fakt, Że sŁowaccy orkiestranci razy robili podchody do ogrÓdka piwnego, ale jak ceny zŁocistego zobaczyli, to siĘwycofali. Hm... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:43 |