![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziś na spotkaniu KK ustaliliśmy, że robimy nowy szalik. Ja zadeklarowałem się, że zrobię projekt [udostępnię go jutro].
Teraz jednak myślę, że lepiej by było, gdyby więcej osób włączyło się w to wszystko i dorzuciło coś od siebie (większy wybór). Proszę, żebyście zgłaszali swoje projekty w tym temacie. Mile widziane sugestie :) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Przyjrzałem się dotychczasowemu szalikowi z bliska i "w spoczynku" sprawia lepsze wrażenie niż z daleka, gdy go po prostu nie widać. W szaliku, jako "narzędziu" każdego kibica, moim skromnym zdaniem, najważniejsza jest jego część środkowa, spełniająca rolę prawie transparentu. Musi być ona zatem widoczna lub wręcz "bijąca po oczach", a więc ważny jest dobór KOLORU. Oba końce kibic trzyma w rękach i nie widać, co na nich namalowano. Zagęszczenie napisów, herbów i reklam sprawia w sumie wrażenie szarości, choćby one same były kolorowe.Kochani Kibice!Zbierzcie kilka projektów, wykonajcie z białego, nawet pakowego papieru ich kolorowe wzory w skali 1:1, a potem usiądźcie na przeciwległej trybunie i sami ocenicie co się najlepiej prezentuje.Nie zawsze to, co dobrze wygląda z bliska jest efektowne z daleka.Powodzenia! Jestem wirtualnie i na meczach razem z Wami i z naszym miastem. Sorry! z Miastem oczywiście, a nie miastem jak napisałem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:02 |