![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
ktos moze jedzie na farmutil?
![]() nie to pytanie raczej w formie zartu a tak na poważnie: wynik farmutil - MKS stawiam 3 - 0 nie mamy z piłą raczej zadnych szans bo w koncu tytuł wicemistrza zobowiązuje -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
seta tak ale nie punkt "ja wiem czy sie potrafia podniesc ... po ostatnim meczu nie widzialem tego :| jak bede zmobilizowane i nie beda tracic punktow seriami jak z Poznaniem moze urwiemy punkta" protego (patrz wyżej) !!! a pozatym ja pamiętam jeszcze zeszłoroczne mecze o LSK (baraże) z Poznaiem (przyp. 3:0,3:0 dla poznania w Poznaniu 3:2 dla Dąbrowy w 3 meczu nas a w 4 u nas 3:2 dla Poznania) więc nie wiem kto jest dłużej z drużyną
Ten post edytował Padziu śro, 05 gru 2007 - 14:19 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
seta tak ale nie punkt "ja wiem czy sie potrafia podniesc ... po ostatnim meczu nie widzialem tego :| jak bede zmobilizowane i nie beda tracic punktow seriami jak z Poznaniem moze urwiemy punkta" protego (patrz wyżej) !!! a pozatym ja pamiętam jeszcze zeszłoroczne mecze o LSK (baraże) z Poznaiem (przyp. 3:0,3:0 dla poznania w Poznaniu 3:2 dla Dąbrowy w 3 meczu nas a w 4 u nas 3:2 dla Poznania) więc nie wiem kto jest dłużej z drużyną Nie będe się kłucił o to kto jest dłużej z drużyną, ale moge powiedzieć tyle, że jestm z nią od baraży o I Lige serie B.... Czyli od roku... 2004... Jakby dziewczyny bardzo chciały i były skoncentrowane to spokojnie może być 3:2 dla Piły... Ale widać nie wierzysz w naszą drużynę...a szkoda, bo prawdziwy kibic powinien zawsze wierzyć w swoją drużyne... Fakty na papierze pokazują, że Piła jest faworytem... Ale nie możemy odrazu naszych dziewczyn skazac na 3:0... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Jakby dziewczyny bardzo chciały i były skoncentrowane to spokojnie może być 3:2 dla Piły... Ale widać nie wierzysz w naszą drużynę...a szkoda, bo prawdziwy kibic powinien zawsze wierzyć w swoją drużyne... Fakty na papierze pokazują, że Piła jest faworytem... Ale nie możemy odrazu naszych dziewczyn skazac na 3:0... dokladnie, z Poznaniem prowadzily 4 seta i zapowiadalo sie na 5 set. Nie wiem czym spowodowane bylo masowe tracenie punktow na koncu, moze stresem, nie wiem. Bo wicemistrz Pila gra z nami, to odrazu 3:0 przegramy. Moze wogole niech siatkarki nie jada i nie graja tego meczu ![]() Ten post edytował Prosty śro, 05 gru 2007 - 15:18 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |