filip13
Tue, 04 Dec 2007 - 20:42
ktos moze jedzie na farmutil?
nie to pytanie raczej w formie zartu a tak na poważnie: wynik farmutil - MKS stawiam 3 - 0
nie mamy z piłą raczej zadnych szans bo w koncu tytuł wicemistrza zobowiązuje
szer
Tue, 04 Dec 2007 - 20:54
A niezgodze się... Jeśli dziewczyny zagrają swoją gre i będą spokojne to mogą coś ugrać :). Fakt nie mają ogrania w LSK, ale potrafią w ważnych momentach się podnieść... Ja obstawiam wynik 3:1 dla Piły
Prosty
Tue, 04 Dec 2007 - 21:32
ja wiem czy sie potrafia podniesc ... po ostatnim meczu nie widzialem tego :| jak bede zmobilizowane i nie beda tracic punktow seriami jak z Poznaniem moze urwiemy punkta
Padziu
Wed, 05 Dec 2007 - 07:40
chcielibyście. u siebie z poznaniem było 1:3 to tam ma być 3:2 dla piły???!!! powodzenia
szer
Wed, 05 Dec 2007 - 08:59
Padziu widać jaki z Ciebie optymista... Poprostu żal :/. Z drużyną jestem od kilku lat i wiem jak grają i wierze w to, żę mogę ugrać conajmniej jeden set :)
Padziu
Wed, 05 Dec 2007 - 14:17
seta tak ale nie punkt "ja wiem czy sie potrafia podniesc ... po ostatnim meczu nie widzialem tego :| jak bede zmobilizowane i nie beda tracic punktow seriami jak z Poznaniem moze urwiemy punkta" protego (patrz wyżej) !!! a pozatym ja pamiętam jeszcze zeszłoroczne mecze o LSK (baraże) z Poznaiem (przyp. 3:0,3:0 dla poznania w Poznaniu 3:2 dla Dąbrowy w 3 meczu nas a w 4 u nas 3:2 dla Poznania) więc nie wiem kto jest dłużej z drużyną
szer
Wed, 05 Dec 2007 - 15:08
CYTAT(Padziu @ śro, 05 gru 2007 - 14:17)

seta tak ale nie punkt "ja wiem czy sie potrafia podniesc ... po ostatnim meczu nie widzialem tego :| jak bede zmobilizowane i nie beda tracic punktow seriami jak z Poznaniem moze urwiemy punkta" protego (patrz wyżej) !!! a pozatym ja pamiętam jeszcze zeszłoroczne mecze o LSK (baraże) z Poznaiem (przyp. 3:0,3:0 dla poznania w Poznaniu 3:2 dla Dąbrowy w 3 meczu nas a w 4 u nas 3:2 dla Poznania) więc nie wiem kto jest dłużej z drużyną
Nie będe się kłucił o to kto jest dłużej z drużyną, ale moge powiedzieć tyle, że jestm z nią od baraży o I Lige serie B.... Czyli od roku... 2004...
Jakby dziewczyny bardzo chciały i były skoncentrowane to spokojnie może być 3:2 dla Piły... Ale widać nie wierzysz w naszą drużynę...a szkoda, bo prawdziwy kibic powinien zawsze wierzyć w swoją drużyne... Fakty na papierze pokazują, że Piła jest faworytem... Ale nie możemy odrazu naszych dziewczyn skazac na 3:0...
Prosty
Wed, 05 Dec 2007 - 15:17
CYTAT(szer @ śro, 05 gru 2007 - 15:08)

Jakby dziewczyny bardzo chciały i były skoncentrowane to spokojnie może być 3:2 dla Piły... Ale widać nie wierzysz w naszą drużynę...a szkoda, bo prawdziwy kibic powinien zawsze wierzyć w swoją drużyne... Fakty na papierze pokazują, że Piła jest faworytem... Ale nie możemy odrazu naszych dziewczyn skazac na 3:0...
dokladnie, z Poznaniem prowadzily 4 seta i zapowiadalo sie na 5 set. Nie wiem czym spowodowane bylo masowe tracenie punktow na koncu, moze stresem, nie wiem. Bo wicemistrz Pila gra z nami, to odrazu 3:0 przegramy. Moze wogole niech siatkarki nie jada i nie graja tego meczu

Jesli bedzie punkcic, bede sie cieszyl, jesli nie, to nie bedzie to nasza porazka. Z Gdanskiem wywalczymy pelna pule :)
szer
Wed, 05 Dec 2007 - 15:21
Zalezy od tego jak dziewczyny psychicznie podejdą do tego :). Ja im życzę powodzenia i by zagrały na 110% swoich możliwości
filip13
Wed, 05 Dec 2007 - 17:45
hmmm.... kazda nawet najslabsza ekipa ma szanse ugrać seta z mocniejszym rywalem
filip13
Wed, 05 Dec 2007 - 21:18
mecz z farmutilem bedzie trudny ale jednak wydaje mi sie ze latwiejszy od winiar
Padziu
Wed, 05 Dec 2007 - 21:40
jestem REALISTą i twierdze że dziewczyny stać na 1 seta ale raczej nie na 2 i tym samym punkt (skoro u siebie nie wywalczyły punktu ze słabym Poznaniem)
filip13
Thu, 06 Dec 2007 - 09:09
zakładam temat na mecz z farmutilem, robie to próbnie zobaczymy czy sie przyjmie bo jak nie to nie bede zaspamowywać forum

CYTAT
Siatkarki Farmutilu Piła odniosły swoje pierwsze zwycięstwo w tegorocznej edycji Ligi Mistrzów. Bez większych problemów pokonały na wyjeździe chorwacki ZOK Rijeka. Po 2. kolejce podopieczne Jerzego Matlaka zajmują w gr. A trzecie miejsce. ZOK Rijeka - Farmutil Piła 1:3 (20:25, 15:25, 28:26, 20:25) Składy zespołów: Farmutil: Skorupa, Bednarek, Szeluchina, Kosmatka, Sieradzan, Teixeira, Kuehn-Jarek (libero) oraz Kaczorowska, Chojnacka ZOK: Simanic, Kalebic, Simic, Kamenjarin, Milos, Kaleb, Dosen (libero) oraz Kovacic, Maras, Buljat
nasze kolejne rywalki w lsk widac poradzily sobie w LM. hmmm... nie wiem na jakim poziomie stoi liga chorwacka ale na LM mobilizacja jest chyba wieksza niz na lige to moze my te3z seta zdobedziemy...
:)
Thu, 06 Dec 2007 - 12:30
moze i dobrze dla kazdego meczu osobno. Beda krotkie tematy ale przejrzyscie. Qrcze jak by bylo fajnie gdyby na stronei MKSu byla na zywo transmisja... Chodzi o sam wynik aktualizowany na biezaco
bani
Thu, 06 Dec 2007 - 13:16
Witam fanów żeńskiej siatkówki z Dąbrowy Górniczej oraz nowy KK i zapraszam na mecz do Piły.Pozdrawiam.Trasmisje na żywo są na www.volleylive.info
filip13
Thu, 06 Dec 2007 - 13:38
rzeczywiście powinny byc jakies wyniki na żywo na stronie MKS-u....
Prosty
Thu, 06 Dec 2007 - 13:46
CYTAT(bani @ czw, 06 gru 2007 - 13:16)

Witam fanów żeńskiej siatkówki z Dąbrowy Górniczej oraz nowy KK i zapraszam na mecz do Piły.Pozdrawiam.Trasmisje na żywo są na www.volleylive.info
dzieki na linka
Co do meczu, Piła ostatnio przegrala z Winiarami ma wyjezdzie 3:1. Ogladalem mecz w telewizji, prowadzili raczej rowna walke. Jesli dziewczyny wyjda zmobilizowane i co najwazniejsze nie zestresowane mozemy pokusic sie o punkt dla nas. Z Poznaniem pokazaly, ze stac je na dorba gre w 3 i 4 secie, ale w 4 koncowka wygladala tak jakby dziewczyny sie rozluznily.
Moj wynik 3:2
filip13
Thu, 06 Dec 2007 - 13:56
jednak ja nie wierze w 3:2 tylko w 3:1 mówicie jakby aspirowała na jakies 6 miejsce to jest jednak vice-mistrz polski, ale moze rzeczywiscie slaba forma pilanek i duza motywacja naszych dziewczyn mogą jednak sie przełożyc na wynik 3:2
endriu
Thu, 06 Dec 2007 - 15:21
one--gramy z wicemistrzem
two--gramy w Pile
three--jesteśmy beniaminkiem
myślę, że ugranie seta będzie sukcesem.
ale to jest sport i wszystko może się zdarzyć
trzymajmy kciuki za nasze dziewczyny!!!
pozdr...
Robert123
Fri, 07 Dec 2007 - 08:33
Ktoś jest chętny na wyjazd do Piły????? Pociąg startuje o 7.30 z DG do Katowic potem z Katowic do Piły około 8.20 i w Pile na miejscu około 15.20. Całkowity koszt przejazdu około 52 PLN w jedną stronę. Chętni proszeni są o odpowiedź. Reszte danych pdam. Wyjazd jutro z rana.
bolo73
Fri, 07 Dec 2007 - 09:52
Witam wszystkich!
Widzę,że co niektórzy są optymistami - to dobrze bo ja też takowym jestem ale...spójrzmy prawdzie w oczy i oceńmy nasze szanse realnie.Gramy mecz wyjazdowy - po raz pierwszy w LSK,gramy u jednego z pretendentów do podium,który prowadził wyrównaną walkę z Winiarami w Kaliszu oraz wygrał wyjazd w Lidze Mistrzów.Nieważne,że z ekipą z Chorwacji,jednak to jest LM.Własna hala i kibice, potencjał, doświadczenie i ogranie w meczach LSK oraz pucharach wskazują nam tylko jednego faworyta w tym spotkaniu a my możemy jedynie pomarzyć coby nie skończyło się pogromem.Nadzieja w tym,że trener Pilanek w związku z dużą częstotliwością rozgrywania meczów przez jego zespół zastosuje rotację w składzie i da pograć drugiemu garniturowi.Jednak w przypadku poważnego podejścia do tematu, mecz będzie dla Piły krótki,łatwy i przyjemny.Takie są realia na dzień dzisiejszy.Pozdrawiam
filip13
Fri, 07 Dec 2007 - 16:54
CYTAT(endriu @ czw, 06 gru 2007 - 17:21)

one--gramy z wicemistrzem
two--gramy w Pile
three--jesteśmy beniaminkiem
myślę, że ugranie seta będzie sukcesem.
ale to jest sport i wszystko może się zdarzyć
trzymajmy kciuki za nasze dziewczyny!!!
pozdr...
rzeczywiście spójrzmy na to realnie...
1 set będzie naprawde sukcesem...
Sat, 08 Dec 2007 - 17:09
dobrze zaczely

prowadza 8:4 - relacja wlasnie z tej strony
http://www.volleylive.info/games/lskwindow.php
Prosty
Sat, 08 Dec 2007 - 17:09
1 set : 25:18
Sat, 08 Dec 2007 - 17:14
slabo aktualizowany ten wynik
Robert123
Sat, 08 Dec 2007 - 17:22
Na Sportowych Faktach jest aktualizowany wynik co każda przerwę techniczną. Po drugiej nastąpił powrót do normalności czyli przegrywamy z Piłą 12:16 i juz mamy Piła - DG 23:18. 1:0 dla Piły 25:18
ario
Sat, 08 Dec 2007 - 17:27
pierwszy set: PTPS Farmutil Piła 25: 18 MMKS Dąbrowa Górnicza
Sat, 08 Dec 2007 - 17:29
tamta "relacja" jest tragiczna. A moze nie do konca - trzeba samemu odswiezac, tamto co 30 s sie zawiesza i niby jest a aktualizacji nie ma i jak sam nie odswiezalem to zatrzymalo sie przed polowa 1 seta
Zeby nie szukac- ta ktora proponowal Robert
http://www.sportowefakty.pl/siatka/relacja2/relacja.htm
Prosty
Sat, 08 Dec 2007 - 17:31
2 set : 21:15
daaaaaaaaaaaaaabrowa
Robert123
Sat, 08 Dec 2007 - 17:32
Drugi set i głowy poszły w dół Piła - DG 4:2. Typowałem wynik 3:0 dla Piły w setach i chyba tak będzie
ario
Sat, 08 Dec 2007 - 18:21
nie nabijajmy postów pisząc co chwilę ile jestpodajmy wyniki końcowe i starczy ;] każdy może śledzić relację z meczu
TUTAJedit: po meczu
PTPS FARMUTIL PIŁA 3:0 MMKS DĄBROWA GÓRNICZA
sety: 25:18 - 25:20 - 25:14
filip13
Sat, 08 Dec 2007 - 19:20
hmmm... co do formy pilanek to sie chyba pomyliliśmy
filip13
Sat, 08 Dec 2007 - 23:34
to ze strony farmutilu:
CYTAT
Nasze siatkarki, dość łatwo pokonały przyjezdne z Dąbrowy Górniczej 3:0. Poza początkiem pierwszego seta, kiedy to MKS wygrywał 6:1, nasze siatkarki kontrolowały grę. Dla pilanek była to druga wygrana w tym sezonie, natomiast zawodniczki Dąbrowy Górniczej odnotowały już trzecią porażkę i po tym meczu będą one zamykać tabelę LSK.
Farmutil Piła - MKS Dąbrowa Górnicza 3:0 (25:18, 25:20, 25:14)
no niestety teraz widze ze nic wiecej nie moglismy sie spodziewac
st1111
Mon, 10 Dec 2007 - 21:57
CYTAT(filip13 @ czw, 06 gru 2007 - 11:38)

rzeczywiście powinny byc jakies wyniki na żywo na stronie MKS-u....
Nie wiem czy nie ma jakiś prawnych regulacji odnośnie transmisji, ale jeżeli nie to pamietacie moze jak wyglądały transmisje z play off na poprzedniej stronie...
Wracając do postawy naszych siatkarek zastanawia mnie czy potrzebna była ta zmiana trenera , domyślam się że poziom w LSK jest znacznie wyższy ale czy aż tak by zdobyć tylko jednego seta w 3 meczach.
Zibar
Tue, 11 Dec 2007 - 06:26
Co do transmisji live z wyjazdów - to mam pytanie: jak to sobie wyobrażacie ?
Z meczy w naszej hali mamy transmisję video, a do tabelki z wynikiem, ktoś musiałby przesyłac te informacje, na razie nawet portalom sportowym, które teoretycznie mają korespondentów w każdym klubie idzie to kiepsko, a jak masza strona klubowa miałaby to zorganizować ?
Padziu
Tue, 11 Dec 2007 - 15:24
jeździć na wyjazdy

:P
Wed, 12 Dec 2007 - 10:32
CYTAT(Zibar @ wto, 11 gru 2007 - 06:26)

a jak masza strona klubowa miałaby to zorganizować ?
bardzo prosto, tylko pytanie czy w kazdej hali udostpniliby internet. Jezdzilby ktos z laptopem i aktualizowal wynik. Moglby wykorzystac internet przez siec komorkowa
Zibar
Wed, 12 Dec 2007 - 11:07
Przecież pisałem, że sparwa jest w korespondentach a nie w możliwościach technicznych. Ale jeśli deklaruje ktoś chęć, to my jak najbardziej resztę zorganizujemy
Martin
Sat, 16 Feb 2008 - 20:22
Dzisiaj na meczu koszykówki spiker ogłosił, że mecz LSK pomiędzy MKS Dąbrowa Górnicza-Farmutil Piła, który miał się odbyć 27.02.2008r został przełożony. Nowy termin meczu nie jest jeszcze znany.
To może oznaczać, że najwcześniej nasze dziewczyny zobaczymy we własnej hali dopiero 8 marca
Tomek_dg
Sun, 17 Feb 2008 - 23:17
CYTAT(Martin @ sob, 16 lut 2008 - 20:22)

Dzisiaj na meczu koszykówki spiker ogłosił, że mecz LSK pomiędzy MKS Dąbrowa Górnicza-Farmutil Piła, który miał się odbyć 27.02.2008r został przełożony. Nowy termin meczu nie jest jeszcze znany.
To może oznaczać, że najwcześniej nasze dziewczyny zobaczymy we własnej hali dopiero 8 marca

Jeśli się to potwierdzi no to szkoda że tyle będziemy musieli czekać na mecz w naszej hali, ale ten czas można wykorzystać na przygotowanie jakiejś fajnej oprawy na dzień kobiet
Padziu
Mon, 18 Feb 2008 - 15:42
Mam pytanie. Kiedy jest mecz MKS- Farmutil Piła?? Prosze o konkretna odpowiedź najlepiej endriu albo zibara
W temacie AZS Poznań - MKS DG jest info
Lui
Mon, 18 Feb 2008 - 19:53
CYTAT(Padziu @ pon, 18 lut 2008 - 15:42)

Mam pytanie. Kiedy jest mecz MKS- Farmutil Piła?? Prosze o konkretna odpowiedź najlepiej endriu albo zibara
W temacie AZS Poznań - MKS DG jest info
No chyba napisał endriu :|
Mecz z Piłą odbędzie się 27.02.2008 r. o godz. 18.00. To info na dzień dzisiejszy. A co wymyślą "możni władcy"..... tego chyba oni sami nie wiedzą:)
Szczepan
Mon, 18 Feb 2008 - 22:48
Optymistą muszę być - jak kibice Białegostoku.
Dziewczyny wygrają co trzeba i satysfakcję nam dadzą.
Prosty
Tue, 19 Feb 2008 - 20:42
kibice Białegostoku jak czytałem forum przed naszym meczem jechali po zawodniczkach rowno ...

co do meczu, jesli bedzie w srode to jest dobry termin, pilanki załamane po meczu z Białym

ale nie jest to konieczne, ich niedyspozycja mogła wywołać podróż z pucharów odrazu do Bialego :]
co do lekcji spiewu to odbedzie sie ona kiedystam, ale najlepiej przed meczem z pila ;p moze skolujemy tv z polsatem sport w miejsca naszych spotkan i pojdziemy ogladac ?
endriu
Wed, 20 Feb 2008 - 09:47
Mecz z Piłą zostanie rozegrany w środę 27.02.2008 r. o godz. 18.00
Dzisiaj w godzinach popołudniowych w recepcji hali będą plakaty na ten mecz.
Wszystchi chętnych, którzy chcą pomóc w ich rozwieszaniu zapraszamy!!!
pozdr...
Zibar
Wed, 20 Feb 2008 - 19:52
Właśnie wróciłem z hali... plakaty będą dopiero jutro. Jeśli ktoś da rade pomóc rozwieszać to zapraszamy.
Przydałoby się by na meczu było więcej osób niż na ostatnio

EDIT Czwartek
Plakaty już są dostepne na portierni hali (30 szt.)
Goły
Mon, 25 Feb 2008 - 22:08
Na mecz każdy zabiera szalik ! Klub kibica i wszystkie osoby chcące dopingowac meldują się na sektorze skrajnym - tam gdzie na Bialymstoku . I wszyscy głośno dopingujemy ...
Michael
Wed, 27 Feb 2008 - 19:46
MKS Dąbrowa Górnicza - Farmutil Piła 0:3 (15:25, 12:25, 21:25)
Szkoda szczegolnie 3 seta w ktorym dziewczyny prowadzily 14:7!!, a mimo to przegraly... Nie ma co trzeba walczyc dalej!! Wszyscy do Mielca!!
filip13
Wed, 27 Feb 2008 - 19:56
nie ma co farmutil to jeden z faworytów. mówi się trudno.. nie byłem na meczu, jakie wrażenia?
Zibar
Thu, 28 Feb 2008 - 18:07
Zdjęcia z meczu w galerii strony klubowej i na picasa linki poniżej
do picasa
do strony MKS-uale to juz historia, teraz kierujemy nasze zainteresowanie na nadchodzące mecze.
PS
Posty o kibicowaniu przenoszę do tematu "kibicowanie w LSK"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.