![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://shw.fotopages.com/3579734.html
Jak w temacie, prawda ze mitem jest to ze miasta naszego wojewodztwa sa szare, brude..... Fotka tak na pocieszenie tego co jest za oknem :? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ojejwyraziłem swoją opinie, a zdjęcia sa jakie są i poprostu dla mnie "wspaniałe" nie są. I wcale nie odmawiam ani talentu, ani żadnych intencji autorowi, jakie kolwiek one były czy są. Czy potarfię robić lepsze? Tego nie wiem, bo trudno mi samemu ocenić, ale jak bede miał chiwlę to wrzuce jakieś foto gdzieś na stronkę i podam linka. Choć i tak się już ich pełno gdzieś tam pałęta po świecie. A może poprostu mi tematyka nie przypasowała, bo te bloki są paskudne więc osiedli, czy jakiegoś placu budowy to raczej nie będe fotografował, ale to co gdzieś tam mam to wrzucę. Oczywiście w tematyce DG. Bo chyba o takie foty tu chodzi. I jeszcze jedno zdanie w kwesti wyjaśnienia:Nie chodziło mi o to by krytykować te zdjęcia czy ich autora, a jedynie się zapytałem czy napewno słówko "wspaniałe" odnosi się do tych samych zdjęć, no i dodałem swoją opinię. Ale luzik
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:17 |