![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przygotowania do LSK klubu to jedna sprawa, drugą jest przygotowanie kibiców do LSK, jak sami wiemy pozim kibicowania w DG nie jest za wysoki wszystko sie opiera na "ostatni ostatni" , "Dabrowa Dąbrowa" oraz klaskaniu. Zapodajcie jakies orginalne (nie kopiowane z innych klubów ) nazwijmy to sobie "przyśpiewki" które można by było wykorzystać w przyszłym sezonie w LSK i pokazać sie z dobrej strony kibicowskiej Polsce
Ten post edytował georgeb nie, 01 lip 2007 - 11:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czas na mnie :) ... a więc tak : zaczynając od dopingu.. jak na pierwszy raz organizacji to był dobry.. mam nadzieję że kolejne spotkania przyniosą jeszcze więcej dobrej atmosfery na naszej hali .. jedyne co budziło moje wątpliwości to ludzie którzy śpiewali zupełnie coś innego w momencie kiedy Goły zapodał jakąś pieśń.. ale rozumiem że każdy chciał się wyżyć i zaśpiewać coś swojego :) jeśli chodzi o bębny.. ja starałem się ogarnąć "pierwszy" z nich.. niestety kontuzja nie pozwoliła mi dotrwać do końca :) muszę się jakoś zabezpieczać
![]() z Kibicowskim pozdrowieniem :) -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:12 |