![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przygotowania do LSK klubu to jedna sprawa, drugą jest przygotowanie kibiców do LSK, jak sami wiemy pozim kibicowania w DG nie jest za wysoki wszystko sie opiera na "ostatni ostatni" , "Dabrowa Dąbrowa" oraz klaskaniu. Zapodajcie jakies orginalne (nie kopiowane z innych klubów ) nazwijmy to sobie "przyśpiewki" które można by było wykorzystać w przyszłym sezonie w LSK i pokazać sie z dobrej strony kibicowskiej Polsce
Ten post edytował georgeb nie, 01 lip 2007 - 11:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: czw, 22 mar 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 600 ![]() |
Widzę,ze narescie coś sie ruszyło
![]() I ciesze się z tego powodu,bo to już najwyższa pora,by powstał Klub Kibica w mieście,gdzie jest Liga Siatkówki Kobiet,Koszykówka,na dobrym II ligowym poziomie i hala na przeszło 3tyś. To miasto,ten klub i ta hala zasluguje i potrzebuje,by conajmniej raz w tygodniu miec mozliwosc spotkac sie,obejrzec ciekawe zawody sportowe i przy tym dobrze się bawic.. Mamy taką okazję i najwyższa pora to wykorzystac. Zobaczcie w TV jak ludzie w całej Polsce się bawią na zawodach sportowych,przecież u Nas też możemy zrobic podobną atmosfere ![]() Nie wiem czy przyjadą jacyś kibice z Poznania,ale właśnie wyczytałem na stronie hali,że ma przyjechac,jakas grupa z Krosna.. Więc w piątek mamy "starcie" z Polsatem,a w niedziele z kibicami przyjezdnymi ![]() I właśnie oto mi chodzi..BY COŚ SIĘ W TYM MIEŚCIE DZIAŁO,BYŚMY MIELI GDZIE SIĘ POBAWIC ![]() Do zobaczenia w piątek i niedziele,oczywiście wspomoge Was,ale niekoniecznie z sektora "S" P.S. A,co do szallików,to są one w barwach klubowych i min. dlatego są takie,a nie inne i wezcie jeszcze pod uwage,że to pierwsze oficjalne szaliki Naszego klubu ![]() Pozdrawiam Ten post edytował Tyrus czw, 29 lis 2007 - 22:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:56 |