![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przygotowania do LSK klubu to jedna sprawa, drugą jest przygotowanie kibiców do LSK, jak sami wiemy pozim kibicowania w DG nie jest za wysoki wszystko sie opiera na "ostatni ostatni" , "Dabrowa Dąbrowa" oraz klaskaniu. Zapodajcie jakies orginalne (nie kopiowane z innych klubów ) nazwijmy to sobie "przyśpiewki" które można by było wykorzystać w przyszłym sezonie w LSK i pokazać sie z dobrej strony kibicowskiej Polsce
Ten post edytował georgeb nie, 01 lip 2007 - 11:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zróbmy z naszej hali drugi spodek
![]() |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Wypadałoby także mnie coś napisać...
Na meczu z Winiarami byłem z całą grupą 2 rzędów na samej górze, to moi znajomi. Rozmawiałem z człowiekiem, który organizował ten piątkowy doping, ma nasze nazwiska, mam do niego numer telefonu, domyślam się że tym człowiekiem jest Zibar :) Nie chcę się kłucić, ale troszkę mnie zdenerwowały te Wasze komentarze mówiąc jaki to ten doping był średni itd... jak jesteście tacy świetni, to sami coś zorganizujcie na spontanie, coś co będzie lepsze. Sam jestem w stanie na mecze ściągać około 15 osób, więc z tego co czytałem to nasza grupa może być dużo większa niż 20 czy 30 osób. pozdrawiam, i do zobaczenia w piątek, ewentualnie wcześniej jak ustalimy jakąś datę i godzinę spotkania :) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Doping byl ok, ale gdybysmy jeszcze zalozyli np. biale koszulki (bo raczej kazdy posiada takie w swojej szafie :)), zmienili sektor to byloby jeszcze lepiej. Mecz w pt. o 19:30, wiec o 18 mozemy juz wejsc na hale i cos pocwiczyc, pospiewac itd
Ten post edytował Prosty wto, 27 lis 2007 - 18:46 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:47 |