![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przygotowania do LSK klubu to jedna sprawa, drugą jest przygotowanie kibiców do LSK, jak sami wiemy pozim kibicowania w DG nie jest za wysoki wszystko sie opiera na "ostatni ostatni" , "Dabrowa Dąbrowa" oraz klaskaniu. Zapodajcie jakies orginalne (nie kopiowane z innych klubów ) nazwijmy to sobie "przyśpiewki" które można by było wykorzystać w przyszłym sezonie w LSK i pokazać sie z dobrej strony kibicowskiej Polsce
Ten post edytował georgeb nie, 01 lip 2007 - 11:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 28 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: 世界の首都 Nr użytkownika: 904 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na początku chciałem pogratulować wszystkim siedzącym w sektorze wyznaczonym na "młyn" [nie lubię tego określenia]. Biorąc pod uwagę, że był to [o ile mi wiadomo] spontan, to doping można by określić jako "dobry ++".
Mam nadzieję, że w piątek na meczu z Poznaniankami, znów będzie Was słychać... Tak jak napisał Piotrekdg, uważam, że Wasz sektor powinien być umiejscowiony po drugiej stronie trybun. Dzięki temu będzie Was lepiej słychać, a Wasze [bardzo udane zresztą] próby rozkręcenia fali nie skończą się na Waszym sektorze... A skończe tak... [Z góry zaznaczam, że w porównaniu pomijam potencjał zespołów, bo uważam, że kibicowanie, to wspieranie zespołu niezależnie od wyników - patrz sygnatura] Jeśli w Muszynie - miasteczku [i nie wiem czy nie przesadzam z określeniem "miasteczko"], które liczy ok. 5000 mieszkańców, drużyna może liczyć na solidny doping, to wydaje Mi się, że w liczącej 130000 mieszkańców Dąbrowie Górniczej powinno się udać zebrać z 40 osób [zważywszy na fakt, że jest to jedyna drużyna w mieście występująca w najwyższej klasie rozgrywkowej w swojej dyscyplinie], które zajęłyby się "rozkręcaniem atmosfery". Pozdrawiam. p.s. CYTAT ...jak to ujął nasz komentator, który mnie denerwuje. W piątek, jak już przeczyta składy [tylko niech mu ktoś powie, że musi tego robić jakby zapowiadał walkę bokserską], to niech mu ktoś zabierze mikrofon... Albo wyznaczyć mu moderatora :) Ten post edytował b4b4M™ pon, 26 lis 2007 - 18:39 -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Mam nadzieję, że w piątek na meczu z Poznaniankami, znów będzie Was słychać... Tak jak napisał Piotrekdg, uważam, że Wasz sektor powinien być umiejscowiony po drugiej stronie trybun. Dzięki temu będzie Was lepiej słychać, a Wasze [bardzo udane zresztą] próby rozkręcenia fali nie skończą się na Waszym sektorze... [...] Jeśli w Muszynie - miasteczku [i nie wiem czy nie przesadzam z określeniem "miasteczko"], które liczy ok. 5000 mieszkańców, drużyna może liczyć na solidny doping, to wydaje Mi się, że w liczącej 130000 mieszkańców Dąbrowie Górniczej powinno się udać zebrać z 40 osób [zważywszy na fakt, że jest to jedyna drużyna w mieście występująca w najwyższej klasie rozgrywkowej w swojej dyscyplinie], które zajęłyby się "rozkręcaniem atmosfery". Pozdrawiam. Bardzo sensowne słowa. Sektor powinien być zmieniony (najlepiej na ten co mają goście), ale niestety ja wpływu raczej na to nie mam. 40 osób myslę, że się zbierze. Mam 2 kolegów co wspomogą siatkarki swoimi młodymi gardłami. Niestety jeśli reszta publiczności jak na meczu z Winiarami będzie się tak zachowywać i wszystko "olewać" to niestety może ktoś zrezygnować ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:17 |