![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przygotowania do LSK klubu to jedna sprawa, drugą jest przygotowanie kibiców do LSK, jak sami wiemy pozim kibicowania w DG nie jest za wysoki wszystko sie opiera na "ostatni ostatni" , "Dabrowa Dąbrowa" oraz klaskaniu. Zapodajcie jakies orginalne (nie kopiowane z innych klubów ) nazwijmy to sobie "przyśpiewki" które można by było wykorzystać w przyszłym sezonie w LSK i pokazać sie z dobrej strony kibicowskiej Polsce
Ten post edytował georgeb nie, 01 lip 2007 - 11:28 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 28 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: 世界の首都 Nr użytkownika: 904 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na początku chciałem pogratulować wszystkim siedzącym w sektorze wyznaczonym na "młyn" [nie lubię tego określenia]. Biorąc pod uwagę, że był to [o ile mi wiadomo] spontan, to doping można by określić jako "dobry ++".
Mam nadzieję, że w piątek na meczu z Poznaniankami, znów będzie Was słychać... Tak jak napisał Piotrekdg, uważam, że Wasz sektor powinien być umiejscowiony po drugiej stronie trybun. Dzięki temu będzie Was lepiej słychać, a Wasze [bardzo udane zresztą] próby rozkręcenia fali nie skończą się na Waszym sektorze... A skończe tak... [Z góry zaznaczam, że w porównaniu pomijam potencjał zespołów, bo uważam, że kibicowanie, to wspieranie zespołu niezależnie od wyników - patrz sygnatura] Jeśli w Muszynie - miasteczku [i nie wiem czy nie przesadzam z określeniem "miasteczko"], które liczy ok. 5000 mieszkańców, drużyna może liczyć na solidny doping, to wydaje Mi się, że w liczącej 130000 mieszkańców Dąbrowie Górniczej powinno się udać zebrać z 40 osób [zważywszy na fakt, że jest to jedyna drużyna w mieście występująca w najwyższej klasie rozgrywkowej w swojej dyscyplinie], które zajęłyby się "rozkręcaniem atmosfery". Pozdrawiam. p.s. CYTAT ...jak to ujął nasz komentator, który mnie denerwuje. W piątek, jak już przeczyta składy [tylko niech mu ktoś powie, że musi tego robić jakby zapowiadał walkę bokserską], to niech mu ktoś zabierze mikrofon... Albo wyznaczyć mu moderatora :) Ten post edytował b4b4M™ pon, 26 lis 2007 - 18:39 -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:11 |