![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam prosbe do pozdrawiam , abyŚ umieŚciŁ tu jeszcze raz tĄ liste 21 punktÓw dlaczego Talek powinien odejŚc, byŁa ona na starym forum, pamiĘtasz? SĄdze ze wklejenie jej tu wywoŁa ciekawĄ dyskusje.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
QUOTE Jashi widze ze mozesz byc odpowiedzialny za kampanie prezydencka Klocka. Powoli trzeba kompletowac komitet wyborczy. Wkrotce trzeba przeprowadzic akcje obalenia Thala. Powiedzmy stop bezczynnosci!!! Przejmijmy wladze w miescie!!! Precz z Georgem Talkovskym!!! :bat: Niech zyje KLOCEK !!! Tylko mam nadziejĘŻe fakalec nie bĘdzie symbolem wyborczym tej kampanii. Dlaczego nie napiszesz po prostu "pierdol siĘ..." UwaŻasz, Że po angielsku brzmi Ładniej. Stary juŻ jestem, wolno mi ponarzekaĆ na dzisiejszĄ mŁodzieŻ. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:13 |