![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Co myślicie o gazetach opisująch codzienność dg. Ja uważam że niestety najlepsza jest Trybuna Śl i Dziennik Zach. Inforacja nie zawsze sprawdzona i czasami upiększona ale w miare obiektywna. Zawsze wolałem GW ale to co tam sie ostatnio dzieje to paranoja. Jak w przeglądzie dąbrowskim. Niewygodne tematy dla tala są pomijane i tylko czytamy jaki to wspaniały prezydent opłaty parkingowe znosi, bezdomnych karmi a np o polibudzie cisza ( przez 3 miesiące trwania afery jeden artykuł i to jeszcze popierający tala), a za to lipczyk zły bo o jego zapadających aquaparkach za które w 100% zapłaci miasto to sie o wiele wiecej pisze
Ten post edytował kwintosz pią, 29 wrz 2006 - 00:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Tak się rodzi właśnie plotka... Ktoś sobie wymyślił że TV Silesia będzie dotowana przez GZM i się zacznie... Ale nie jest tak jak piszesz, że ktoś to sobie wymyślił. Takie były wcześniejsze doniesienia prasowe. Stąd też nie tylko moje, ale także innych podobne spostrzeżenia. Dlatego plotką bym tego nie nazwał, bo wtedy wszystko co napisze prasa tak trzeba by traktować. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:19 |