![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ZauwaŻyliscie ze po doŚc dŁugim przestoju PKZ odŻyŁ, praktycznie co kilka dni odbywajĄ sie w nim koncerty i imprezy z twÓrcami , artystami znanymi i popularnym w caŁej Polsce. Dla przykŁadu podam z reklam zawieszonych na fasadzie PKZ , ze w samym listopadzie na dĄbrowskiej scenie wystĘpowaŁy lub beda wystepowaĆ nastepujacy wykonawcy , artysci i osobistoŚci jak: Marcin Daniec , Kayah , Grzegorz Turnau , Pudelsi , Jerzy Kryszak ,kabarety DNO , OT.TO, Mumio , Grzegorz Halama , , na scenie wystawiananych jest rÓwniez wiele spektakli przez teatry z caŁej Polski. Uwazam ze wybudowanie Hali Widowiskowo - Sportowej nie odbierze publicznoŚci PaŁacowi , gdyŻ w Hali bedzie mozna organizowaĆ koncerty i imprezy wiekszego formatu, ktÓre nie mogŁy jak do tej pory odbywaĆ sie w PKZ-cie, ktÓremu przydaŁby sie jednak remont.
Ten post edytował kwintosz śro, 07 lut 2007 - 14:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie bardzo rozumiem co ma pan na myśli, że repertuar jest taki kiepski?
Fakt, że premier tu nie mamy i długo albo i nigdy ich nie będzie, jednak niech mi pan wierzy - jeśli pan może. Filmy są i tak niezłe jak na kino, które dopiero rusza. To nie tak prosta sprawa pozyskac kopie z obiegu, zwłaszcza że nie jesteśmy jeszcze w Sieci Kin Studyjnych. Z czasem wszystko powinno się układać coraz lepiej ![]() Jednak takie tytuły jak: "Pora umierać", "Sztuczki", "Wszytsko będzie dobrze" to sa najnowesze Polskie produkcje i myślę, że to dobre filmy, a napewno warte obejrzenia. Co do filmu "Adolf H...." to cóż takie filmy też mają odbirców. Jednak co do powyższych uwag CYTAT Dziś się śmieją, jutro zapomną, pojutrze powtórzą. Mnie to już nie obejmie, ale Pana dzieci lub wnuki, kto wie? Czy wtedy też będzie Panu do śmiechu? ma pan rację, ale nie sadze, żeby ten film był akurat pośmiewiskiem z hitleryzmu i miał na celu jakąś drwinę z całej targedi jaką był Nazizm. Co prawda nie oglądałem go ale z recenzji wynika, że to raczej ośmiesza postać samego Hitlera i inych generałów. Pond to nie jestem z ograniczaniem sztuki. Nawet jeśli niektóre tematy sa nie wygodne i niesmaczne. Poza tym dalej na świecie giną ludzie, dalej mamy do czynienia z masowymi morderstwami, obozami pracy itd. Często w tym wszystkim uczestniczym nie świadomie, kupujac różnorakie towary jak choćby komórki czy laptopy. I cóż wypadało by ich przestać używać, a czy da się tego dokanać ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:39 |