![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam prosbe do pozdrawiam , abyŚ umieŚciŁ tu jeszcze raz tĄ liste 21 punktÓw dlaczego Talek powinien odejŚc, byŁa ona na starym forum, pamiĘtasz? SĄdze ze wklejenie jej tu wywoŁa ciekawĄ dyskusje.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Wladziu opamietaj sie! Nie wiem co Talkowski sobie myslal jak kandydowal na prezydenta, ale prosze cie nie rozsmieszaj mnie ze jest to inteligentny czlowiek. Moze kiedys byl, nie wiem, nie znalem go. Dabrowa potrzebuje prezydenta z klasa i z jakimis pokladami energi a nie starego dziadka. On juz sie dawno wypalil.
Przyznaje, jak to juz rafi wczesniej powiedzial, ze Lipczyk nie ustrzegl sie bledow ale przynajmniej cos zrobil, nikt nie jest doskonaly. A od poczatku prezydentury Talka nic sie w naszym miescie nie ruszylo nowego (moze poza powstaniem klubu muzycznego Max Mario, ale nie sadze by Talek mial na to jakikolwiek wplyw, ha ha). Niech ustapi miejsca mlodym i energicznym, ludziom z pomyslami i metodami ich realizacji. Klocek na prezydenta !!! -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:26 |