![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
napisałem taki oto mail do Pana Darka, autora strony www.dabrowa.pl - najlepszej encyklopedii o naszym miescie. Zapewno każdy z Was wie że strona ta posiada najlepszą galerię zaproponowałem zwiększenie zdjęć oto mail:
KOD Witam! Na imię mam Sebastian i od dawna jestem systematycznym gościem Pana strony o naszym mieście. Mocną stroną jest galeria i ja chciałbym zaproponować pewne zmiany. W dzisiejszych czasach standardem stały się ekrany o przekątnych 17 cali lub więcej w związku z czym rozdzielczości przeglądających zwiększyły się, najbardziej popularną jest 1280x1024. Przy takich parametrach obrazu zdjęcia o rozmiarze 450x300 są dość małe co czyni przeglądanie zdjęć w niedostatecznym komforcie. Domyślam się iż obecna galeria nie zostanie przerobiona na większy format ale być może warto rozważyć dodawanie nowych zdjęć (których przybywa praktycznie co tydzień) w większej rozdzielczości niż obecna. Mam nadzieje że przemyśli Pan moją uwagę. Sama strona niema w sobie równych - jest poprostu najlepsza. Pozdrawiam życząc kontynuowania pracy przy stronie. Sebastian K. Mieszkaniec DG - stały gość strony. Myslicie jest szansa na to iż autor będzie wrzucał większe fotki? Ten post edytował Sebastian22 śro, 31 paź 2007 - 20:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
zdjecia sa zdecydowanie za male i niewiele widac a takie swietne
![]() Te troche wieksze juz zdecydowanie lepsze! Jak na prywatna strone prowadzona przez jedna osobe to zawartosc jest swietna i rewelacyjna. Rowniez regularnie odwiedzam prawie od poczatku jej powstania. Niestety wyglad jak z polowy lat 90-tych. Tylko unowoczesnic wyglad i mozna wygrywac konkursy ![]() Jesli pan Darek tu zajrzy to pozdrawiam! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:09 |