IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Strona Pana Darka, propozycja zwiększenia rozm.zdjęć
Sebastian22
post śro, 31 paź 2007 - 20:14
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 169

napisałem taki oto mail do Pana Darka, autora strony www.dabrowa.pl - najlepszej encyklopedii o naszym miescie. Zapewno każdy z Was wie że strona ta posiada najlepszą galerię zaproponowałem zwiększenie zdjęć oto mail:

KOD
Witam!

Na imię mam Sebastian i od dawna jestem systematycznym gościem Pana strony o naszym mieście. Mocną stroną jest galeria i ja chciałbym zaproponować pewne zmiany. W dzisiejszych czasach standardem stały się ekrany o przekątnych 17 cali lub więcej w związku z czym rozdzielczości przeglądających zwiększyły się, najbardziej popularną jest 1280x1024. Przy takich parametrach obrazu zdjęcia o rozmiarze 450x300 są dość małe co czyni przeglądanie zdjęć w niedostatecznym komforcie. Domyślam się iż obecna galeria nie zostanie przerobiona na większy format ale być może warto rozważyć dodawanie nowych zdjęć (których przybywa praktycznie co tydzień) w większej rozdzielczości niż obecna. Mam nadzieje że przemyśli Pan moją uwagę. Sama strona niema w sobie równych - jest poprostu najlepsza.
Pozdrawiam życząc kontynuowania pracy przy stronie.

Sebastian K.
Mieszkaniec DG - stały gość strony.

Myslicie jest szansa na to iż autor będzie wrzucał większe fotki?

Ten post edytował Sebastian22 śro, 31 paź 2007 - 20:16
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
Sebastian22   Strona Pana Darka   śro, 31 paź 2007 - 20:14
Sebastian22   Dostałem odpowiedź: [code] Witam. Jeżeli dobrze s...   czw, 01 lis 2007 - 15:01
:)   zdjecia sa zdecydowanie za male i niewiele widac a...   pon, 05 lis 2007 - 11:06

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:02
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza