![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ZauwaŻyliscie ze po doŚc dŁugim przestoju PKZ odŻyŁ, praktycznie co kilka dni odbywajĄ sie w nim koncerty i imprezy z twÓrcami , artystami znanymi i popularnym w caŁej Polsce. Dla przykŁadu podam z reklam zawieszonych na fasadzie PKZ , ze w samym listopadzie na dĄbrowskiej scenie wystĘpowaŁy lub beda wystepowaĆ nastepujacy wykonawcy , artysci i osobistoŚci jak: Marcin Daniec , Kayah , Grzegorz Turnau , Pudelsi , Jerzy Kryszak ,kabarety DNO , OT.TO, Mumio , Grzegorz Halama , , na scenie wystawiananych jest rÓwniez wiele spektakli przez teatry z caŁej Polski. Uwazam ze wybudowanie Hali Widowiskowo - Sportowej nie odbierze publicznoŚci PaŁacowi , gdyŻ w Hali bedzie mozna organizowaĆ koncerty i imprezy wiekszego formatu, ktÓre nie mogŁy jak do tej pory odbywaĆ sie w PKZ-cie, ktÓremu przydaŁby sie jednak remont.
Ten post edytował kwintosz śro, 07 lut 2007 - 14:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
Też byłem na koncercie i bardzo mi się podobało. Świetni muzycy (Napiórkowski, Smoczyński i inni), świetne solówki. Muzyka dość specyficzna i pewnie nie wszystkim by się spodobała (w końcu to nie Doda ani Bajm) ale jeśli ktoś lubi takie klimaty to faktycznie koncert był super. Podobało mi się że AMJ nie olała publiki. Bisowali 3 razy i nie były to bisy "programowe". Swoją drogą od roku na stronie PKZ wisi sonda "Wybierzcie zespół to wam zagramy". Ciekawe ile czasu jeszcze będzie trwało głosowanie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Też byłem na koncercie i bardzo mi się podobało. Świetni muzycy (Napiórkowski, Smoczyński i inni), świetne solówki. Muzyka dość specyficzna i pewnie nie wszystkim by się spodobała (w końcu to nie Doda ani Bajm) ale jeśli ktoś lubi takie klimaty to faktycznie koncert był super. Podobało mi się że AMJ nie olała publiki. Bisowali 3 razy i nie były to bisy "programowe". Swoją drogą od roku na stronie PKZ wisi sonda "Wybierzcie zespół to wam zagramy". Ciekawe ile czasu jeszcze będzie trwało głosowanie ![]() Żałuję, że nie byłem... Byłem na poprzednim, równie gorące przyjęcie i fantastyczna reakcja ze strony artystów, bisowali chętnie i długo. Sama Ania była zdumiona przyjęciem przez publiczność, robiła ze sceny zdjęcia sali nabitej po brzegi i wspominała, że przy Jej pierwszym pobycie w DG na sali były pustki. Zauważam, że dąbrowska publiczność chętnie uczestniczy w koncertach i spektaklach dla odrobinę bardziej wymagającego widza. Sam byłem między innymi na koncertach AMJ, "Raz-Dwa-Trzy", spektaklu "Piwnicy pod Baranami" - świetna reakcja widzów, wszystkie miejsca wysprzedane. Ten post edytował Dami7 sob, 27 paź 2007 - 20:44 -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:53 |