![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciagle gadamy o odwolaniu Tala (HOT TOPIC :41: ). A gdyby tak kto inny zostal prezydentem :21: - np ktos z nas :salut: - co zrobilby dla miasta - oczywiscie wezmy pod uwage ograniczony budzet - taki krotki program najwazniejszych spraw. Dla mnie to by bylo :1) Rozpisanie konkursow na wszystkie stanowiska urzednicze :28: - niech ktos zasiada kompetentny :22: :23: :swir: :ufo:2) Dopilnowal budowy aqua parku, hali3) Wykupil ziemie pod grunt na Pogorie 44) Zrobil cos z tym dworcem :56: :59:5) Dogadal sie z Gean-tem co do budowy-ale nie hipermarketu a np centrum rozrywkowego - np kino :4:6) wsumie najwazniejsze a na koncu
![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rafi masz tu absolutnĄ racje. Polityk starujĄcy na najwyzsze stanowisko w MieŚcie , od ktÓrego bedzie bardzo wiele zaleŻeĆ powinien byĆ bardzo zwiĄzany( emocjonalnie) ze swoim miastem. Nie moŻe to byĆ jakis "spadochroniarz" ani osoba ktÓra Prezydenture bedzie traktowaĆ jako pewien etap, przystanek w swoim Życiu po ktÓrym trafi i wypromuje sie gdzieŚ dalej.
Co do Agnieszki Pasternak to z Tego co wiem, jak oŻeniŁa sie w zeszŁym roku z jakimŚ prawnikiem z TychÓw, to ciekawi mnie gdzie ona teraz mieszka czy w DG czy w Tychach, jesli w Tychach to w moich oczach ja to juz eliminuje. A poza tym to Co Ona zrobiŁa dla DG zasiadajĄc w Parlamencie RP ?? Napewno zna sie na ustawach i stanowieniu prawa itp itd. Ale czy dziĘki jej staraniom i dziaŁaniom DĄbrowa GÓrnicza jako miasto i jej mieszkaĹcy coŚ uzyskali?? Bo nie wiem , jesli tak to mnie poinformujcie. Wielu posŁÓw walczy w Sejmie o interesy swoich regionÓw, miast i wyborcÓw. Natomiast o Pani Agnieszce , jak i o inyych posŁach niewiele dobrego sŁyszaŁem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:45 |