![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
macie jakies ulubione dabrowskie taksowki? Jakie maja stawki?
Chyba nie maja stron internetowych. Wykaz z http://dabrowa.pl/dg_informator.htm: QUOTE RADIO TAXI "ABC VIVA" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA tel. 032 2625555 tel. 032 2626666 RADIO TAXI "BRAVO" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA tel. 032 2629999 RADIO TAXI "CASYNO" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Kasprzaka 38a/66 tel. 032 2603003 RADIO TAXI "COSMOS" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Wybickiego 1 tel. 032 2649999 RADIO "TAXI SIEDEM" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Królowek Jadwigi 27 tel. 032 2627777 tel. 032 2647777 RADIO TAXI "HALO" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Kościuszki 27 tel. 032 2645555 RADIO TAXI "REDEN" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Królowek Jadwigi 27 tel. 032 2682222 "YELLOW TAXI" - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. tel. 032 2504040 tel. kom. 0.510 101101 POSTÓJ TAKSÓWEK PKP - ZĄBKOWICE Zrzeszenia Transportu Prywatnego - 24 godziny na dobę DĄBROWA GÓRNICZA ul. Dworcowa tel. 032 2640421 ostatnio podoba mi sie jednakowe mlaowanie Yellow taxi i te fajne reklamy na dachu - prawie jak w NY heh ![]() Wielka szkoda ze wszystkie taksowki w naszym kraju nie maja jednakowego malowania. Albo przynajmniej w miastach -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: wto, 16 paź 07 Skąd: Alejki Nr użytkownika: 839 Płeć: Mężczyzna ![]() |
temat pieniedzy ... ? tak jak wczoraj powiedziałem osobiscie szefowi Yellow Taxi jak i również przy jednym taksówkarzu z Cosmos Taxi.
Yellow Taxi zadam od ciebie pisemnych przeprosin ... nie dla mnie lecz dla mojej kobiety która stała w deszczu przez 20 minut w zimna noc. została zwyzywana od xxxxx przez panie dyspozytorki po kolejnym telefonie do waszej kolporacji zeby zwrócić uwage na to ze taxi nie przyjechalo. nie chodzi tu o mnie bo ja mam to w duxxe. a pozatym zadasz odemnie pieniedzy za dni które pracowałem w waszej kolporacji. Nawet gdyby to jaki masz dowód na to ze ja w niej pracowalem skoro nie miałem zadnej umowy. A wspomniał bym nawet ze licencji na przewóz osob Taksówka pracowalem tam na gebe. Tak jak i kolega Daniel z ktorym postapiliscie w dokładny sposób jak ze mną. powiem jeszcze tyle wole zapłacić troszke wiecej np. Viva Taxi lecz miec pewność ze taksowka przyjedzie po mnie na 100 % niż prosić was o przysłanie mi taxi z waszej kolporacji która hxx wie czy przyjedzie. jest pare kolporacji w dg. wiec mamy z leną w czym wybierac nie zważająć na dwójke w tą czy w tą. ale napewno z Yellow Taxi jeżdzić nie bedziemy. nie dlatego ze wy nie wyslecie taxi. dlatego ze my nie chcemy. aha. sądze ze to forum nie jest terenem wojny pomiedzy mną a szefami Yellow taxi. i nie zamierzam go zamieniać w pole walki. Sadzicie ze łatwo jest napisać. Ale wiecie ze ja i tak to wszystko moge powiedzieć wam prosto w oczy nie zwarzając na osoby które bedą stały obok. tak jak miało to miejsce wczoraj. chciałbym na koniec zapewnić osoby które czytają to forum. ze temat oszustwa ze strony Yellow zakończy sie jesli zamieszczą na forum pisemne przeprosiny nie mnie. oni wiedzą kogo. z pozdrowieniami benek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:09 |