![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
TESKO SILESIA CITY CENTER 20.12.2006 - uważaj przy zakupie mrożonego indyka!
Kasjerka przykładając czytnik wbija z kodu 120 zł za indyka, który kosztuje 35 zł - /na etykiecie też jest 35 zł ale w kasie na paragonie policzą Ci 120 zł pod pozycją ser, którego nie kupowałeś/. Przy większych zakupach - nie zauważysz. W Biurze Obsługi klienta - rumieniec na twarzy i wyjaśnienie, że dostawca pomylił kod, a indyki ze złym kodem dalej sobie leżą w zamrażarkach, czekając na następnych klientów. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Temat zszedł na markety to zarzucę pewną ciekawostką, o jakiej ostatnio się dowiedziałem. Chodzi o popularne markety RTV-AGD dla idiotów i skner
![]() Pewnie dla wielu to żadna nowość ale wiem, że spora grupa ludzi jeździ włąśnie do takich marketów łudząc się, że "może sobie porównać więc dokona najlepszego wyboru". Powiem, że to g... prawda, i to nie tylko w kwestii TV ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 103 Dołączył: pią, 10 lis 06 Skąd: Mydlice North Nr użytkownika: 277 ![]() |
Temat zszedł na markety to zarzucę pewną ciekawostką, o jakiej ostatnio się dowiedziałem. Chodzi o popularne markety RTV-AGD dla idiotów i skner ![]() Pewnie dla wielu to żadna nowość ale wiem, że spora grupa ludzi jeździ włąśnie do takich marketów łudząc się, że "może sobie porównać więc dokona najlepszego wyboru". Powiem, że to g... prawda, i to nie tylko w kwestii TV ![]() Jako pracownik jednego z takich marketów (acz nie tego dla skner czy idiotów ![]() -------------------- 127.0.0.1 sweet 127.0.0.1
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:04 |