![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 43 Dołączył: pon, 04 gru 06 Nr użytkownika: 355 ![]() |
Wczoraj samorozwiązał się sejm i ogłoszono nowe wybory.
Jak uważacie, kto z DG powinien nas reprezentować? Ten post edytował kwintosz wto, 25 wrz 2007 - 21:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 32 Dołączył: czw, 04 paź 07 Nr użytkownika: 822 Płeć: Kobieta ![]() |
"Wg mnie jeśli Meres czułby się związany z DG, to nigdy by się nie porozumiewał z facetem z Sosnowca (nb. strasznie cienkim), tylko z Beatą L-M...
Tak w Sosnowcu w LiD robią Adamiec (senat) z Pisalskim (sejm)..." Meres buahahah, gośc sam nie wie skąd jest, mówi że jest dąbrowianinem kiedy mu sie to wydaje potrzebne, zauważyliście?? MAsakra i jeszcze teraz się z tym całym Piętą porozumiewa, czyli, że właściwie to nie wiadomo z kim jest i dla kogo jest... bo np. czemu nie popiera dabrowskich posłów jak chociażby naszą panią doktor Beate Libere?? Przecież ona nam szpital na nogi postawiła, ona dla nas robi naprawde dużo, i bardzo podoba mi się jej hasło WARTO DOBRZE PRACOWAĆ - moim zdaniem idealnie ja to hasło opisuje, widzieliście juz nową strone?? www.malecka-libera.pl chciałabym tak wyglądać w jej wieku.... Ten post edytował symetria czw, 04 paź 2007 - 21:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:45 |