![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 40 Dołączył: pon, 17 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 88 ![]() |
czesc
wlasnie sie zarejestrowalem na tym forum i mam nadzieje na ciekawa i owocna wspolprace. postaram sie wniesc cos od siebie jak i promowac ta strone w kazdy mozliwy sposob. pozdrawiam ocet -------------------- Rzeczywistość dostarcza więcej wrażeń niż fikcja.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 40 Dołączył: pon, 17 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 88 ![]() |
wirtualna wodka, ciekawe wole realana ale skoro nie ma moze byc wirtualna
olo napisal: QUOTE Witam kolegĘ. ProponujĘpodyskutowaĆ na temat Twojej sygnaturki, ktÓra mi siĘnie podoba. Nasuwa niemiŁe skojarzenia. JeŻeli Polska ponad wszystko, to przede wszystkim ponad CO? Pozdrawiam olo co to za niemile skojarzenia ? czyzbys nie kochaj swojej ojczyzny ? poprostu wkurwiaja mnie ludzie zapatrzeni na zachodnie gowno i tylko tyle jak ma byc dobrze w tym kraju skoro kazdy szuka okazji zeby go okrasc, wystarczy dobrze dbac o swoje interesy i jesli kazdy bedzie tak robil poprawa bedzie od razu widoczna. no i to wsumie takie krotkie ideologiczne wytlumaczenie tej sygnatury, jest to tylko moj punkt widzenia i nikt nie musi sie z nim zgadzac. -------------------- Rzeczywistość dostarcza więcej wrażeń niż fikcja.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:14 |