Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: czesc
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
ocet
czesc
wlasnie sie zarejestrowalem na tym forum i mam nadzieje na ciekawa i owocna wspolprace. postaram sie wniesc cos od siebie jak i promowac ta strone w kazdy mozliwy sposob.
pozdrawiam ocet
rafi
yo,
Witamy serdecznie.
Im wiecej ludzi na forum tym lepiej (ciekawsze dyskusje)
:)
Pan_Kleks
Wielkie joŁ Ocet!!!
Jashi
Cze ocet, witamy i zapraszamy na wirtualnĄ wÓdkĘbiggrin.gif
olo
Witam kolegĘ. ProponujĘpodyskutowaĆ na temat Twojej sygnaturki, ktÓra mi siĘnie podoba. Nasuwa niemiŁe skojarzenia. JeŻeli Polska ponad wszystko, to przede wszystkim ponad CO?
Pozdrawiam olo
Pan_Kleks
Jashi Ty lepiej nie pij bo wiesz czy moŻe siĘto skończyĆ biggrin.gif tongue.gif :wink:
ocet
wirtualna wodka, ciekawe wole realana ale skoro nie ma moze byc wirtualna

olo napisal:
Witam kolegĘ. ProponujĘpodyskutowaĆ na temat Twojej sygnaturki, ktÓra mi siĘnie podoba. Nasuwa niemiŁe skojarzenia. JeŻeli Polska ponad wszystko, to przede wszystkim ponad CO?
Pozdrawiam olo

co to za niemile skojarzenia ? czyzbys nie kochaj swojej ojczyzny ?
poprostu wkurwiaja mnie ludzie zapatrzeni na zachodnie gowno i tylko tyle
jak ma byc dobrze w tym kraju skoro kazdy szuka okazji zeby go okrasc, wystarczy dobrze dbac o swoje interesy i jesli kazdy bedzie tak robil poprawa bedzie od razu widoczna.
no i to wsumie takie krotkie ideologiczne wytlumaczenie tej sygnatury, jest to tylko moj punkt widzenia i nikt nie musi sie z nim zgadzac.
olo
"Niemcy, Niemcy ponad wszystko" to jest to niemiŁe skojarzenie. Nie z wojnĄ a zjawiskiem socjologicznym, ale o tym by moŻna dŁugo. Ja aŻ tak bardzo nie kocham swojej ojczyzny. Na pewno nigdy ojczyzna ponad syna, ŻonĘ, matkĘ. Nigdy ponad upokorzenie. Ojczyzna jest tam gdzie chleb i moi najbliŻsi, a Polska jest dla mnie jedynie państwem, ktÓre stwarza dla mnie i mojej rodziny jako takie warunki egzystencji. Niczym wiĘcej i niczym mniej. Zapatrzenie w "zachodnie gÓwno", jak piszesz, nie oznacza braku szacunku dla ojczyzny. To forum, jako forma porozumiewania siĘ, nie przyszŁo ze wschodu. RÓwnieŻ kradnie nasz cenny czas i czasem nie przynosi nic poza frustracjĄ.
Pozdrawiam CiĘserdecznie olo
rafi
ALe gadka. Przeciez i tak wszyscy wiedza ze: KULT UBER ALLES 8) 8)
olo
QUOTE(rafi)
ALe gadka. Przeciez i tak wszyscy wiedza ze: KULT UBER ALLES  8)  8)

JuŻ jutro o 20. W Sosnowcu zaczĘli graĆ 15 min. wczeŚniej wiĘc i wczeŚniej warto siĘwybraĆ na ZielonĄ laugh.gif
Misiek
Ocet widzĘŻe zrobiŁeŚ mocne wejŚcie, dawno nic tak nie poruszyŁo Ola ... biggrin.gif

Witam i mam nadziejĘŻe Twoja aktywnoŚĆ na tym forum nie zakończy siĘna obecnym temacie.

8) 8) 8)
olo
Eee tam, laugh.gif zaraz poruszyŁo. Tak se tylko.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.