![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 43 Dołączył: pon, 04 gru 06 Nr użytkownika: 355 ![]() |
Wczoraj samorozwiązał się sejm i ogłoszono nowe wybory.
Jak uważacie, kto z DG powinien nas reprezentować? Ten post edytował kwintosz wto, 25 wrz 2007 - 21:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Kilka postów wyżej, tam gdzie masz wypisane listy wypisałem osoby związane z DG,. W większości to są radni bieżącej kadencji oraz były już poseł oraz posłanka. Bynajmniej ja te osoby kojarzę, polityka to nie jest moja pasja więc mogę się gdzieś walnąć.
Większe bądź mniejsze zło, to na pewno idzie wyczytać z tego artykułu z gazety o ile chodzi o tych posłów i posłanki, którzy znowu kandydują. Są wśród nich lenie mniejsze i większe.. Jak już pisałem ubolewam że nie ma napisanego co kto zrobił dla naszego miasta czy regionu, o co postulował i zabiegał.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:30 |