![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: nie, 12 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 184 ![]() |
Witam ,jestem osobą która interesuje się psimi zaprzęgami, mam 2 psy Alaskan Malamute, niestety ze względu na stan zdrowia nie mogą biegac w zaprzęgu. Poszukuje osób które posiadają Alaskan malamuty, płec obojętna pragnących by ich psy robiły to do czego je stworzono, posiadam komlpetny sprzęt do zaprzęgów, psy będę trenował nieodpłatnie, właściciel nie ponosi żadnych kosztów także transportu sam zabieram, sam odwoże, własiciciel moze uczestniczyc w treningach. Chętnie podziele się wiedzą
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam !
Ale egzotyczna forma sportu zawitała do naszego forum. Mam tylko wątpliwości czy ktoś się zgłosi, mam nadzieję, że tak. Dawałeś ogłoszenia w bardziej specjalizowanych forach, proponuję napisac również na pozostałe fora Zagłębia. Szybki dostęp ze strony zaglebie.info powodzenia -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:28 |