![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 43 Dołączył: pon, 04 gru 06 Nr użytkownika: 355 ![]() |
Wczoraj samorozwiązał się sejm i ogłoszono nowe wybory.
Jak uważacie, kto z DG powinien nas reprezentować? Ten post edytował kwintosz wto, 25 wrz 2007 - 21:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Znacie kandydatów z Dąbrowy Górniczej? Ja wiem o następujących przymiarkach: PO: Beata Małecka-Libera, Bogusława Ciaś LiD: Grzegorz Perz, Wanda Ziętek, Jerzy Zawarczyński PiS: Jacek Kościelniak LPR: Grzegorz Jaszczura Wiecie kto jeszcze??? PS. nie biorę odpowiedzialności za 100 % pewność ww. danych tomek a jak widzisz ich szanse? czy nowi mogą przegonić "starych" posłów |
|
|
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
tomek a jak widzisz ich szanse? czy nowi mogą przegonić "starych" posłów myślę,że w naszym okręgu wyborczym mandaty podzielą się tak: PO - 3 LiD - 3 PiS - 3 ewentualnie LPR - 1 i wtedy PiS lub LiD będzie miało 2 w PO mandaty wezmą raczej dotychczasowi posłowie, a więc Dolniak, Małecka-Libera i Saługa... choć możliwe, że jedno z dwóch ostatnich odpadnie jesli pojawi się mocny kandydat kojarzony z Sosnowcem (tu jest zagrożenie dla posłanki z DG) LiD: Klepacz i Jędrusik raczej poza konkurencją, jeśli będzie trzeci mandat to powalczą o niego kandydaci z DG, Jaworzna i Zawiercia ... i tu jest szansa na nowego posła z DG PiS - Kościelniak pewniakiem, reszta to dzieło przypadku, choć pewnie dotychczasowi posłowie mają większe szanse niż inni LPR- jeśli LPR weźmie tu mandat i prawdą jest, że Jaszczura jest pierwszy na liście to własnie on go weźmie a więc... niewiele "nowych" twarzy Ten post edytował tomasz sołtysik sob, 15 wrz 2007 - 18:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:33 |