![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 43 Dołączył: pon, 04 gru 06 Nr użytkownika: 355 ![]() |
Wczoraj samorozwiązał się sejm i ogłoszono nowe wybory.
Jak uważacie, kto z DG powinien nas reprezentować? Ten post edytował kwintosz wto, 25 wrz 2007 - 21:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Też widziałem ten baner, ale nie jest sygnowany żadną partią
i nie mam pewności z którego ugrupowania Pan Dolniak aktualnie startuje. Natomiast wiem już na 100%, że nie zagłosuję na partię, która "udekorowała" nam miasto wstrętnymi, czarnymi banerami. Szkoda, że nie mieli się odwagi na nich podpisać. Co za brak wyczucia dobrego smaku! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Natomiast wiem już na 100%, że nie zagłosuję na partię, która "udekorowała" nam miasto wstrętnymi, czarnymi banerami Nie miasto tylko bilbordy. Ja bym chyba umarł ze szczęścia gdyby kampania wyborcza toczyła się tylko za pomocą płatnych ogłoszeń. Nie byłoby tego całego syfu z plakatami, ulotkami walającymi się wszędzie. ![]() Swoją drogą to ciekawe, że nikt nie wpadł na pomysł aby od każdego kandydata pobierać ryczałt na przyszłe sprzątanie po ich radosnej twórczości. Płacą producenci AGD, producenci aut, to czemu nie politycy. Powiedzmy 2000zł na każdy milion ludzi w okręgu wyborczym. Kandydatów będzie co najmniej ze stu to mamy już 200tyś na sprzątanie Zagłębia po wyborach ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 03:39 |