![]() |
![]() |
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Witam serdecznie!
Na niniejsze forum zostałem zaproszony na stronie "naszego miasta". Dzięki! Służe swoją osobą wszystkim internautom. W miarę posiadanej wiedzy odpowiem na wszystkie pytania, zniose rzeczową krytykę, podejme polemike na tematy dotyczące Dąbrowy Górniczej, władz etc. etc. Pozdrowienia dla Wszystkich Tomasz Sołtysik Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 20:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To jest post który napisałem juz ponad miesiąc temu w innym dziale. nie wiem czy go czytałeż. Jest to pytanie , które powinno byc skierowane do Talkowskiego , ale może znasz odpowiedz co będzie z tymi budynkami, a jesli nie to mozesz dojechać Naszego Prezydenta zapytaniem o to. My jako normali mieszkańcy Dąbrowy raczej takich możliwości nie mamy.
Minął juz ponad 1 rok od przeniesienia Urzędu Miasta, Sądu i Prokuratury do CA. Budynek po Sądzie przy 3-go Maja stoi PUSTY Budynek na Kościuszki 25 stoi PUSTY i sie zaczyna sypać Budynek na górze 3-go Maja 42 stoi PUSTY i sypie sie od dawna Budynek przy 3-go Maja 22 w 80 % stoi PUSTY a miejsca które sa wynajęte w użytkowanie są dla organizacji popierających Tala takich jak partia Dula, SIS , kupcy Targowi , kobiety po 40-tce itp itd I co dalej ??? Czy to jest mądre i odpowiedzialne gospodarowanie majatkiem publicznym ??? To wszystko do najjaśniej nam panującego Prezydenta. Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 21:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:49 |