![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No, szlag mnie wczoraj trafiŁ! Pod byŁym komisariatem w GoŁonogu (rÓg PiŁsudskiego i IIIgo Powstania ŚlĄskiego) NA ZAKAZIE PARKOWANIA I POSTOJU przy PiŁsudskiego stoi sobie pusta policyjna "nysa" (jakiŚ ford czy VW) jak gdyby nigdy nic. Dwa tydnie wczeŚniej, 200 metrÓw "wyŻej" (prawie przed Tokajem) teŻ na zakazie podobny wozik stoi sobie bezczelnie przed przejŚciem dla tupaczy. A misiek z trzema sierŻantami na ramieniu kupuje jakiegoŚ hodoga czy coŚ takiego. I Świeci, Świeci przykŁadem!
Jak mam opieprzyĆ jakiegoŚ gÓwniarza "za rzucznie papierkÓw", skoro policaje totalnie olewajĄ przepisy, ktÓrych sami majĄ strzec? Nie wspomnĘich zachowaniu w ruchu: nagminne przekracznie prĘdkoŚci, nie uŻywanie kierunkowskazÓw... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiadomo ze "zostaly im wydane zle naboje" i wydala je jakas babka ktora wogole nie miala przeszkolenia i pozwolenia na wydawanie amunicji. Ale z drugiej strony to nie bylo raczej tak ze oni uciekali przed policjantami, gliny strzelaly w kiboli ktorzy atakowali i studentow i gliniarzy, i niestety przez ta "babke" dwie osoby nie zyja, raczej tutaj tych co strzelali jest znikoma, takie jest moje zdanie, bo oni dostali amunicje myslac ze jest gumowa. Ale i tak wielka tragedia...szczegolnie ze teraz trwaja juwenalia UŚ i jak mam isc na imprezke i zobacze gliniarza z bronia to uciekne hehe ;P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:03 |