![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatnio nic sie nie dzieje , no moze tylko poza Dniami DĄbrowy GÓrniczej. Dawniej czesto dobywaŁy sie takie imprezy jak:Zakonczenie Lata w Parku Hallera,
Noc SwietojaĹska , Picnic Country, Sylwester pod PKZ, zawsze wystĘpowaŁy znane i poularne gwiazdy polskiej estrady, a ostatnio NIC. Uwazam tez ze duzo lepszym miejscem na Dni DĄbrowy GÓrniczej byŁ Park Hallera niz Park Zielona, a Picniki Country najlepsze byŁy na Pogorii. A wy co o tym myslicie?? Piszcie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 181 Dołączył: czw, 31 maj 07 Nr użytkownika: 711 Płeć: Mężczyzna GG: 3933460 ![]() |
"Music festiwal" na Pogori III:
- muzyka barzdzo, bardzo fajna - organizacja wyglądała w porządku (bez jednego elementu ale o tym póżniej) - świetne miejsce na takie imprezy Tyle plusów, teraz wady: - Powiedzcie mi ludzie kto do k.... nędzy o tym wiedział? Gdzie promocja wydarzenia (co jest elementem organizacji imprezy)? Nic więc dziwnego że pod sceną w przygniatajacej większości stali przypadkowi ludzie, którzy poprostu przyjechali sobie na Pogorię. Zaledwie garstka ludzi wiedziała że na Pogori coś się dzieje. Jedni wiedzieli bo dobiegał ich hałas wydarzenia, inni - bo ktoś im powiedział. Ja osobiście gdybym tyle czasu na necia nie siedział pewnei też o niczym bym nie wiedział. Plakat, banner, ulotki - te pojęcia są chyba obce organizatorom. - z drugiej strony dobrze że tyle ludzi nie przyszło bo gdzie oni by zaparkowali swoje dyliżansy. (tu zacznę narzekania na parking przed wjazdem na Pogorię) Swego czasu wyłozono ładnie kosteczką (a czymże by innym) drogę (jeżeli tak to do nikąd)/parking (w życiu nie widziałem tak spartolonej sprawy) przed wąską drogą prowadzącą na parking główny. Ktoś kto kiedykolwiek próbował tam zaparkować wie o czym mówię. Oczywiście zanim wjedziemy na parking trzeba się zorientować czy przypadkiem ktoś z niego nie wyjeżdża bo przecież dwa samochody nie przejada obok siebie. a już ile trzba się nakręcić na samym parkingu to ło... Ogólnie impreza nijaka. Tzn muzycznie rewelacja jednak niezbednym dodatkiem do muzyki na takich imprezach są ludzie. Ludzie którzy przyszli nie dlatego że cokolwiek się dzieje, że rozłożyli głośniki i scenę więc trzeba obczaić co to za melanż się szykuje tylko ludzie którzy specjalnie dla tej muzyki. Impreza wszak miała dosyć ukierunkowany charakter. Niestety ludzie nie dowiadują się o wydarzeniach ot tak poprostu tylko trzeba im to zakomunikować, dotrzeć jakoś do nich (po chłopsku: "napisać gdzieś w widocznym miejscu dużymi literami że bedą grać"). Niestety ludzi akurat zabrakło. Jeżeli ktokolwiek z organizatorów w nieprawdopodobnym zbiegu przpadków natknął się na mój wpis i co jeszcze mniej prawdopodobne zaczął go czytać zwracam się do was z ogromną prośbą: jeżeli w przyszłym roku zamierzacie przygotować następna edycję festiwalu (a mam wielką nadzaieję że tak) to prosze powiedzcie o tym ludziom. Dajcie im szansę na to by mogli być świadkami tej imprezy. Jeżeli nie macie pomysłów jak to zrobić to z chgęcią podrzucę cały wór pomysłów. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:27 |