IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Cyfrówka
vacu
post pią, 13 lip 2007 - 15:39
Post #1

Smokin' nigga

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

Witam!
Możecie polecić mi jakiś sklep z cyfrówkami w okolicy, gdzie ceny są przystępne ale przede wszystkim gdzie obsługa może fachowo pomóc w wyborze?

Planuję bowiem zakup cyfrówki ale nie znam się (jeszcze :)) na tym specjalnie więc wolałbym, żeby sprzedawca znał się na tym co robi (a nie handlował dzień wcześniej marchwią a dzień później napojami - vide markety) biggrin.gif

PS. A może ktoś mógłby coś doradzić? Wstępnie waham się nad Fujifilm FinePix S6500fd - cena 1000 - 1300 w necie i w tych granicach jestem zainteresowany (może być ciut mniej lub więcej).
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
picaro
post pon, 13 sie 2007 - 09:06
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 75

No Fuji S6500fd to w swojej klasie fajny aparacik i wart ceny (jak się nie mylę to teraz kosztuje coś okolo 1000zł) węc gratuluje zakupu smile.gif i życzę owocnych łowów (duży + to obiektyw, mimo że nie wymieny bo to nie lustrznka, ale zakres ogniskowych pozwala na dobrą i satysfakcjonującą zabawę). Ja też długo zastanawiałem się nad wyborem nowego aparatu, aż w końcu wybór padł na Pentaxa K100D. To już nieco inna klasa (amatorska lustrzanka). Zakupu dokonałem właśnie w Chorzowie i w całości za aparat zapłaciłem 2400zł z torbą i 2GB kartą SD. Dodatkowo za 70zł dokupiłem statyw no i jak by ktoś nie miał to trzeba jeszcze dokupić ładowrkę z akumulatorkami. Aprat narazi sprawdza się świetnie. Ale głód rośnie i teraz już oglądam się za nowymi obiektywami, bo niestety kitowy obiektyw choć i tak bardzo dobry jak na aparty tej klasy to troszkę mi już nie wystarcza smile.gif ale na całe szczęście można do niego podpiąć stare manualne szkła (tego cannony ani nikony nie mają, więc mimo ich promocji w konsekwencji nie wychodzą wcale taniej jak to niby reklamuje się obecnie Nikon d40).
Ale się rozpisałem biggrin.gif jak będe miał chwile to wrzuce też jakieś foty.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:00
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza