No Fuji S6500fd to w swojej klasie fajny aparacik i wart ceny (jak się nie mylę to teraz kosztuje coś okolo 1000zł) węc gratuluje zakupu

i życzę owocnych łowów (duży + to obiektyw, mimo że nie wymieny bo to nie lustrznka, ale zakres ogniskowych pozwala na dobrą i satysfakcjonującą zabawę). Ja też długo zastanawiałem się nad wyborem nowego aparatu, aż w końcu wybór padł na Pentaxa K100D. To już nieco inna klasa (amatorska lustrzanka). Zakupu dokonałem właśnie w Chorzowie i w całości za aparat zapłaciłem 2400zł z torbą i 2GB kartą SD. Dodatkowo za 70zł dokupiłem statyw no i jak by ktoś nie miał to trzeba jeszcze dokupić ładowrkę z akumulatorkami. Aprat narazi sprawdza się świetnie. Ale głód rośnie i teraz już oglądam się za nowymi obiektywami, bo niestety kitowy obiektyw choć i tak bardzo dobry jak na aparty tej klasy to troszkę mi już nie wystarcza

ale na całe szczęście można do niego podpiąć stare manualne szkła (tego cannony ani nikony nie mają, więc mimo ich promocji w konsekwencji nie wychodzą wcale taniej jak to niby reklamuje się obecnie Nikon d40).
Ale się rozpisałem

jak będe miał chwile to wrzuce też jakieś foty.