![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tak sobie oglądam serwis gratka.pl i ceny mieszkań w naszym mieście i mi szczena opada
![]() Dziwię się dlaczego u nas w mieście nie powstają żadne TBS'y czy inna prywatna developerka. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: wto, 04 kwi 06 Skąd: DG - korzeniec Nr użytkownika: 198 GG: 105879 ![]() |
Buduje się :) - powoli kończą kolejny przy WSB, ale tam mieszkania już dawno sprzedane...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Buduje się :) - powoli kończą kolejny przy WSB, ale tam mieszkania już dawno sprzedane... Chodziło mi o całkiem nowe budynki budowane nie przez spółdzielnie Lokator, ale przez prywatnego developera. Patrząc na Sosnowiec czy nawet Będzin i Czeladź to my jako miasto jesteśmy pod tym względem zacofani parę lat. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chodziło mi o całkiem nowe budynki budowane nie przez spółdzielnie Lokator, ale przez prywatnego developera. Patrząc na Sosnowiec czy nawet Będzin i Czeladź to my jako miasto jesteśmy pod tym względem zacofani parę lat. Budynek obok WSB (ul. Stara) NIE jest budowany przez SM Lokator. Fakt, przez "prywatnego" developera również nie. Zespół ten (3 domy wielorodzinne) buduje za pieniądze inwestorów SM Metalurg, która to spółdzielnia jako jedyna w mieście jest zaintreresowna pozyskiwaniem terenów pod budownictwo mieszkaniowe. Mowa o tym jest tutaj: http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?...=324&st=60# -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:10 |