IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Cyfrówka
vacu
post pią, 13 lip 2007 - 15:39
Post #1

Smokin' nigga

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

Witam!
Możecie polecić mi jakiś sklep z cyfrówkami w okolicy, gdzie ceny są przystępne ale przede wszystkim gdzie obsługa może fachowo pomóc w wyborze?

Planuję bowiem zakup cyfrówki ale nie znam się (jeszcze :)) na tym specjalnie więc wolałbym, żeby sprzedawca znał się na tym co robi (a nie handlował dzień wcześniej marchwią a dzień później napojami - vide markety) biggrin.gif

PS. A może ktoś mógłby coś doradzić? Wstępnie waham się nad Fujifilm FinePix S6500fd - cena 1000 - 1300 w necie i w tych granicach jestem zainteresowany (może być ciut mniej lub więcej).
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
muzzy
post pią, 13 lip 2007 - 16:35
Post #2

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 198
GG: 105879 status gadu-gadu

Aparacik fajny, ja osobiście używam 9500 i jestem bardzo zadowolony. Przede wszystkim wszystkie Fuji dobrze sobie radzą z szumami - ja osobiście robię od czasu do czasu fotki na koncertach i przy 800 ISO jest naprawdę nieźle.
Na twoim miejscu zastanowiłbym się nad opcją kupna w sklepie internetowym - mają często zdecydowanie niższe ceny. Najlepiej sprawdzić w www.ceneo.pl - aktualnie najtańsza jest oferta firmy posiadającej fizycznie sklep w Zabrzu.

pozdro
Muzzy

+Quote Post
vacu
post pią, 13 lip 2007 - 19:07
Post #3

Smokin' nigga

Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

QUOTE(muzzy @ Jul 13 2007, 14:35 ) *
Na twoim miejscu zastanowiłbym się nad opcją kupna w sklepie internetowym - mają często zdecydowanie niższe ceny. Najlepiej sprawdzić w www.ceneo.pl - aktualnie najtańsza jest oferta firmy posiadającej fizycznie sklep w Zabrzu.
pozdro
Muzzy

Niedawno kupiłem HDD w sklepie online i miałem bardzo nieprzyjemne doświadczenia dlatego na razie wolę - przynajmniej tak drogie - zakupy robić w sklepie 'realnym' wink.gif
Ale dzięki za opinię, kolejny + na koncie Fuji. Mam jednak jedno pytanie - nie widziałem jeszcze tego aparatu "na żywo" a 9500 ma zbliżone wymiary - czy nie jest on nieco nieporęczny (duży? ciężki?)? Wiem, że to mniej istotne ale skoro akurat jesteś użytkownikiem to fajnie by było poznać Twoją opinię wink.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:29
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza