![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Witam!
Możecie polecić mi jakiś sklep z cyfrówkami w okolicy, gdzie ceny są przystępne ale przede wszystkim gdzie obsługa może fachowo pomóc w wyborze? Planuję bowiem zakup cyfrówki ale nie znam się (jeszcze :)) na tym specjalnie więc wolałbym, żeby sprzedawca znał się na tym co robi (a nie handlował dzień wcześniej marchwią a dzień później napojami - vide markety) ![]() PS. A może ktoś mógłby coś doradzić? Wstępnie waham się nad Fujifilm FinePix S6500fd - cena 1000 - 1300 w necie i w tych granicach jestem zainteresowany (może być ciut mniej lub więcej). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 215 Dołączył: wto, 04 kwi 06 Skąd: DG - korzeniec Nr użytkownika: 198 GG: 105879 ![]() |
Aparacik fajny, ja osobiście używam 9500 i jestem bardzo zadowolony. Przede wszystkim wszystkie Fuji dobrze sobie radzą z szumami - ja osobiście robię od czasu do czasu fotki na koncertach i przy 800 ISO jest naprawdę nieźle.
Na twoim miejscu zastanowiłbym się nad opcją kupna w sklepie internetowym - mają często zdecydowanie niższe ceny. Najlepiej sprawdzić w www.ceneo.pl - aktualnie najtańsza jest oferta firmy posiadającej fizycznie sklep w Zabrzu. pozdro Muzzy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:59 |