![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kazdy wie ze nalezymy pod WKU Bedzin. Wlasnie nie dawno skonczylem studia i podjalem prace. Na glowie mam jeszcze wojsko, wiem ze musze zaniesc zaswiadczenie do WKU i od tego czasu maja 12 m-cy na powolanie na 3 mies. przeszkolenie. Chcialbym zorientowac sie jak dobieraja tych ludzi i jaka jest szansa unikniecia tegoż. Czy WKU mogloby uzwglednic ze nie mam rodzicow i sam sie utrzymuje - a strata pracy w tym przypadku wiazala by sie z zostaniem "na lodzie" ? Zaczalem studia w 2002/03 takze "amnestia" mnie nie obejmuje.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ostatnio czytałem, że teraz sięgają po starsze a "nieuregulowane" roczniki raczej ale niestety czytałem też, że nie ma powoływania się na "jedynego żywiciela..." itp.
![]() BTW - w WKU Będzin mają IMHO "niezły burdel", który chyba starali się uporządkować na początku roku ale nie do końca im się chyba udało. Ja teoretycznie załapałem się na amnestię ale wciąż (studia skończone w listopadzie '06) mam nieuregulowany stosunek, bo do lutego ciągle mnie odsyłali z kwitkiem, mówiąc, że jest bałagan i żebym próbował później. Także jest szansa, że gdzieś Twoje papiery zginą w stercie ![]() Ten post edytował vacu sob, 07 lip 2007 - 13:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:00 |