![]() |
![]() |
Guest_karaluch_* |
![]()
|
Guests ![]() |
![]() Mamy super białe koszulki i wystąpimy w nich w sobote na naszej hali o 17... Gorąco zapraszam na meczyk,doping jak zawsze a waszej strony-bedzie super! Dziekuje za zyczenia z okazji Dnia Kobiet i przekaze wszystkim zawodniczką! Pozdrawiam! ![]() Mod: Z powodu spamu rejestracja będzie konieczna, zachęcam do niej jescze raz. Jeśli nie będzie kolejnych postów w tym temacie to poźniej przeniosę go do S-HP. Ten post edytował Zibar nie, 04 mar 2007 - 19:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziekujemy za życzenia.
Zarejestrowanie się na Waszym forum to CUD!!! Siedziałem przez godzinę i przez całą godzinę wybijało mnie!!!! Zły kod, zły kod. I za każdym razem to samo. Skoro podaje mi system 4444 to wbijam 4444 i wyskakuje błąd zły kod. Szanowny Panie MODERATOR FORUM LSK proszę o zmianę logowania bo nie da się u was zalogować, a tym bardziej zarejestrować. PO TEJ ŚRODZIĘ BĘDĘ MIAŁTROCHĘ INFORMACJI O DRUŻYNIE TO NAPISZĘ. I jeszcze jedno. SPRAWY ODNOŚNIE ZAKUPÓW AKCESORIÓW DLA NAS - KIBICÓW SĄ NA DOBREJ DROPDZE. MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZYŁACZY SIĘ KTOŚ DO MNIE ABY ZORGANIZOWAĆ ZAKUP 2-3 FLAG NA TELESKOPACH I JEDNEJ FLAGI WIESZANEJ, WIĄZANEJ TASIEMKAMI. KAŻDY POMYSŁ MILE WIDZIANY. W ŚRODĘ BĘDĘ WIEDZIAŁ WIELE WIĘCEJ TO NAPISZĘ. BĘDĄ NA PEWNO PROJEKTY FLAG KTÓRE WYJDĄ Z KLUBU, A JAK POWIEDZIAŁ PREZES KARLIK KLUB KIBICA BĘDZIE SIĘ ROZWIJAŁ I NAM POMOGĄ. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:37 |