Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zaproszenia i podziękowania
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Inne dyscypliny
karaluch
biggrin.gif Witam wszystkich zinteresowanych!
Mamy super białe koszulki i wystąpimy w nich w sobote na naszej hali o 17...
Gorąco zapraszam na meczyk,doping jak zawsze a waszej strony-bedzie super!
Dziekuje za zyczenia z okazji Dnia Kobiet i przekaze wszystkim zawodniczką!
Pozdrawiam! smile.gif

Mod:
Z powodu spamu rejestracja będzie konieczna, zachęcam do niej jescze raz.
Jeśli nie będzie kolejnych postów w tym temacie to poźniej przeniosę go do S-HP.
Zibar
Również witam !!!
Dziękujemy za zaproszenie, na pewno skorzystamy i doping będzie !!!
Cieszy wiadomość, że chociaż koszulki nowe (przyjdziemy, zobaczymy blink.gif )

PS
Można wiedzieć kto zaprasza (zachęcam do rejestracji i zapraszam do rozmowy)
Zibar
09.05.2007
Zapraszam do udziału w czacie z
Małgosią Lis i Andreą Pavelkovą
w środę o godz. 19.00
nasze ulubione zawodniczki będą odpowiadały
na Wasze pytania o play-off i nie tylko

Tutaj to zaprosznie powinno byc w dobrym miejscu smile.gif
Zibar
WIELKA NIESPODZIANKA
Czat z Marzeną Wilczyńską
godz. 17.30
06.06.2007 środa

Data: 6.06.2007 środa godz. 17.00
Czat z Ulą Jędrys Szynkiel.
W tym NEWSie będzie archiwum czata na którego zaprasza
Ula Jędrys Szynkiel i na gorąco po awansie do LSK będzie chciała podzielić się z Wami swoimi wrażeniami.

Ja jako Admin liczę na dużą liczbę uczestników w czacie mimo że informację o nim zamieszczam dopiero teraz ale liczę że poinformujecie się nawzajem i w środę o 17stej będzie dużo ludzi.
godz. 17.30

Czat z Marzeną Wilczyńską.
W ostatniej chwili udało mi się skontaktować z Marzeną Wilczyńską i z przyjemnością zgodziła się wziąć jutro udział w czacie z Wami drodzy internauci.
Zaraz po czacie z Ulą Jędrys Szynkiel będziecie mogli zadawać pytania Marzenie Wilczyńskiej która to uratowała mecz przed porażką.
Mam nadzieję że nie wystąpią problemy techniczne gdyż Marzena ma łącze internetowe przez modem. Taka niespodzianka zorganizowana w ostatniej chwili będzie premią dla tych którzy co dzień odwiedzają moją stronę.
Admin Art
adminhali@go2.pl
gg: 2557524

Zmieniłem temat, żeby bardziej rzucał się w oczy - później przywrócę stary !
Elwyn
Hej, witam wszystkich kibiców z Dąbrowy :)

Po pierwsze oczywiście gratuluję awansu do LSK biggrin.gif

Jako moderator i redakcja forum Serwisu LSK pragnę zaprosić kibiców Dąbrowy do odwiedzin i rejestracji na naszym forum.
O czym u nas się pisze?
Mamy osobne działy odnośnie każdego klubu LSK (w tym oczywiście MMKS) i tam się toczy główna dyskusja o LSK, transferach, drużynach,
a także dział o I lidze, reprezentacji, siatkówce plażowej, galerie, wszystko o kibicach, Typery LSK i Orange Ekstraklasy.
Kolejną rzeczą to zawodniczki na naszym forum: Anna Wiśniewska z Gwardii Wrocław, Magdalena Saad i Kinga Baran z AZS Białystok oraz Edyta Kucharska i Joanna Staniucha Szczurek z BKS-u Stal Bielsko-Biała.

Mam nadzieję, że Was zachęciłam do odwiedzin - są kibice z całej Polski, nawiążemy kontakty międzykibicowskie :) a, że w nowym sezonie będziemy się odwiedzać, to myślę, że warto się poznać :)

Jeszcze raz zapraszam i pozdrawiam z Bydgoszczy

Ewka-Elwyn

a oto adres Forum:

www.serwis-lsk.webplus.net.pl

oraz strony internetowej Serwisu LSK

www.serwis-lsk.ovh.org
Robert123
Dziekujemy za życzenia.

Zarejestrowanie się na Waszym forum to CUD!!! Siedziałem przez godzinę i przez całą godzinę wybijało mnie!!!!
Zły kod, zły kod. I za każdym razem to samo. Skoro podaje mi system 4444 to wbijam 4444 i wyskakuje błąd zły kod. Szanowny Panie MODERATOR FORUM LSK proszę o zmianę logowania bo nie da się u was zalogować, a tym bardziej zarejestrować.

PO TEJ ŚRODZIĘ BĘDĘ MIAŁTROCHĘ INFORMACJI O DRUŻYNIE TO NAPISZĘ. I jeszcze jedno. SPRAWY ODNOŚNIE ZAKUPÓW AKCESORIÓW DLA NAS - KIBICÓW SĄ NA DOBREJ DROPDZE. MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZYŁACZY SIĘ KTOŚ DO MNIE ABY ZORGANIZOWAĆ ZAKUP 2-3 FLAG NA TELESKOPACH I JEDNEJ FLAGI WIESZANEJ, WIĄZANEJ TASIEMKAMI. KAŻDY POMYSŁ MILE WIDZIANY. W ŚRODĘ BĘDĘ WIEDZIAŁ WIELE WIĘCEJ TO NAPISZĘ. BĘDĄ NA PEWNO PROJEKTY FLAG KTÓRE WYJDĄ Z KLUBU, A JAK POWIEDZIAŁ PREZES KARLIK KLUB KIBICA BĘDZIE SIĘ ROZWIJAŁ I NAM POMOGĄ.
:)
wczoraj sie tam zarejestrowalem. Szkoda ze bez rejestracji nie mozna nawet czytac. Z glownej strony nie da sie zarejestrowac bo trzeba jeszcze wypelnic jakies obowiazkowe pole...
Elwyn
Hej tzw 'szybka ( laugh.gif ) rejestracja' na naszym forum to wynalazek dopiero od paru dni, góra tygodnia, właśnie równoczesnie piszę do mojej adminki co nie gra, więc na przyszłość powinno być lepiej.
Dzięki, że napisaliście co nie gra smile.gif

Czytałam, że jutro jest spotkanie w klubie i może się czegoś wszyscy dowiemy, fajnie by było biggrin.gif
Zibar
QUOTE(Elwyn @ Jun 18 2007, 14:24 ) *
Hej, witam wszystkich kibiców z Dąbrowy :)

Po pierwsze oczywiście gratuluję awansu do LSK biggrin.gif

Jako moderator i redakcja forum Serwisu LSK pragnę zaprosić kibiców Dąbrowy do odwiedzin i rejestracji na naszym forum.

Witam również i dziekuję za gratulacje w imieniu dziewczyn i kibiców, myślę, że możemy zawiązać współpracę. Może na początek wpiszę te adresy do naszej linkowni.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.