![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ZauwaŻyliscie ze po doŚc dŁugim przestoju PKZ odŻyŁ, praktycznie co kilka dni odbywajĄ sie w nim koncerty i imprezy z twÓrcami , artystami znanymi i popularnym w caŁej Polsce. Dla przykŁadu podam z reklam zawieszonych na fasadzie PKZ , ze w samym listopadzie na dĄbrowskiej scenie wystĘpowaŁy lub beda wystepowaĆ nastepujacy wykonawcy , artysci i osobistoŚci jak: Marcin Daniec , Kayah , Grzegorz Turnau , Pudelsi , Jerzy Kryszak ,kabarety DNO , OT.TO, Mumio , Grzegorz Halama , , na scenie wystawiananych jest rÓwniez wiele spektakli przez teatry z caŁej Polski. Uwazam ze wybudowanie Hali Widowiskowo - Sportowej nie odbierze publicznoŚci PaŁacowi , gdyŻ w Hali bedzie mozna organizowaĆ koncerty i imprezy wiekszego formatu, ktÓre nie mogŁy jak do tej pory odbywaĆ sie w PKZ-cie, ktÓremu przydaŁby sie jednak remont.
Ten post edytował kwintosz śro, 07 lut 2007 - 14:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: sob, 02 gru 06 Nr użytkownika: 353 ![]() |
Już nie mogę się doczekać na występ kabaretu DNO. Są rewelacyjni!!! Na pewno sporo osób wybierze się na ich występ, ja oczywiście też.Bilety są wyjątkowo tanie, na inne kabarety były znacznie, znacznie droższe. W tym wypadku cena nie świadczy o jakości, więc okazja jest extra! Poprzednio b.pozytywnie zaskoczył mnie Kabaret Skeczy Męczących, którego wcześniej nie znałam. Ani Mru-Mru, wiadomo- zawodowstwo...Teraz z wielką, jak zawsze przyjemnością obejrzę DNO. Uwielbiam ich humor i mają dodatkową zaletę. Są Nasi! Dzięki Picaro za informację! Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: sob, 02 gru 06 Nr użytkownika: 353 ![]() |
Już nie mogę się doczekać na występ kabaretu DNO. Są rewelacyjni!!! Na pewno sporo osób wybierze się na ich występ, ja oczywiście też.Bilety są wyjątkowo tanie, na inne kabarety były znacznie, znacznie droższe. W tym wypadku cena nie świadczy o jakości, więc okazja jest extra! Poprzednio b.pozytywnie zaskoczył mnie Kabaret Skeczy Męczących, którego wcześniej nie znałam. Ani Mru-Mru, wiadomo- zawodowstwo...Teraz z wielką, jak zawsze przyjemnością obejrzę DNO. Uwielbiam ich humor i mają dodatkową zaletę. Są Nasi! Dzięki Picaro za informację! Pozdrawiam. Post miał się oczywiście znajdować w temacie "Imprezy PKZ". Sprawdziło się przysłowie, że "Jak się człowiek śpieszy, to się diabeł cieszy".Przepraszam za roztargnienie! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:32 |